Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exclusive Networks neemt Ignition Technology over

Exclusive Networks, de wereldwijde specialist distributor voor cybersecurity & Cloud heeft distributeur Ignition Technology overgenomen. Ignition is gespecialiseerd in disruptieve security-as-a-service (SaaS) vendoren.

Exclusive Networks, de wereldwijde  cybersecurity & cloud specialist  heeft Ignition Technology  overgenomen, een gespecialiseerde Value Added security Distributor in UK en Noord-Europa, die zich concentreert op disruptieve security-as-a-service (SaaS) vendoren. De overname versterkt het erfgoed en de reputatie van Exclusive Networks als de go-to gespecialiseerde distributiepartner voor opkomende cybersecurity-innovators, waardoor een toegewijde aanpak ontstaat die gericht is op jongere technologiebedrijven die willen uitbreken in de wereldwijde markt. 

Ignition Technology is momenteel actief in 7 landen in de Benelux, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk, en Exclusive Networks streeft ernaar om het Ignition-aanbod de komende maanden wereldwijd op te zetten. Elke lokale Ignition-organisatie zal haar ontwikkeling kunnen benutten met toegang tot de bestaande bronnen van Exclusive Networks wereldwijd.

Jesper Trolle: “We geloven dat dit een krachtige zet is om onze gespecialiseerde propositie wereldwijd te  verbeteren – iets dat niemand ooit heeft bereikt. Het zal onze relevantie vergroten,  zowel bij de nieuwe generatie leveranciers als bij de duizenden partners wereldwijd die op ons vertrouwen om op te treden als hun virtuele Chief Technology Officer (CTO) en triage voor nieuwe technologische innovaties. Het weerspiegelt ook onze visie dat innovatie niet alleen een technologisch spel is, maar ook een disruptie van het bedrijfsmodel,  een disruptie van de klantbetrokkenheid en -ervaring. Wereldwijde expansie is een belangrijk onderdeel van onze eigen omnichannel propositie die ons relevant maakt voor alle sectoren van deze markt vanuit vraag- en aanbodkant."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-07T12:59:46.000Z exclusive networks
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.