Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unit4 benoemt Tom Ascroft als Chief Information Security Officer

Unit4, een leider in enterprise cloud software, kondigde vandaag de benoeming van Tom Ascroft als Chief Information Security Officer (CISO) aan. Als CISO zal Tom verantwoordelijk zijn voor Unit4's cyberveiligheid wereldwijd, het identificeren van opkomende beveiligingsrisico's en het ontwikkelen van strategieën, beleid, overkoepelende controles en de organisatorische beveiligingscultuur die cruciaal zijn om deze te beperken.

Tom komt over van de University of Surrey, waar hij de functie van Chief Information Security Officer bekleedde. Hij transformeerde en hervormde het cyberveiligheidaanbod met de IT Services-afdeling en droeg bij aan de verbetering van de resultaten van de UK National Student Survey. Daarvoor was Tom Director of Information Security in EMEA voor Avanti Communications, gevolgd door Head of Information Security Consulting voor Legal & General PLC in het Verenigd Koninkrijk, waar hij zich bezighield met Information Security verzoeken, 3rd party Cyber assurance, Penetration Testing en Application Testing.

Tom heeft een MBA van de Warwick Business School en heeft meer dan 24 jaar ervaring in verschillende sectoren, waardoor hij in een unieke positie verkeert om de uiteenlopende behoeften van het brede klantenbestand van Unit4 te begrijpen.

Aangezien Unit4 blijft investeren in zijn beveiligingscapaciteiten, zullen klanten profiteren door hun eigen interne IT-teams uit te breiden, de expertise van Unit4 te vergroten en te benutten, en betrouwbaardere up-time te creëren, met de zekerheid van Unit4's interne beveiligingsprocedures.  

Reacties op het nieuws:

"Ik ben verheugd Tom bij Unit4 te verwelkomen op een moment dat het bedrijf een grote groei en uitbreiding doormaakt," zegt James Shand, Chief Customer Officer van Unit4. "Tom neemt een cruciale rol op zich nu we onze cloudmogelijkheden uitbreiden, en zijn schat aan ervaring zal ons in staat stellen onze beveiliging verder te schalen om de integriteit van klantgegevens te waarborgen."

"Gedurende mijn hele carrière was het mijn passie om een verschil te maken voor de organisaties waarvoor ik heb gewerkt, en ik ben erg blij dat ik Unit4 vervoeg", zegt Tom Ascroft, CISO, Unit4. "Het is een zeer opwindende periode om deel uit te maken van de reis en de combinatie van de ambitie om het bedrijf te laten groeien en de geweldige culturele waarden maakten dit een onverslaanbare rol voor mij."  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-09T08:55:04.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.