Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda is Visionary in Gartner Magic Quadrant 2022 voor netwerkfirewals

“Organisaties hebben bescherming nodig die verder gaat dan next-generation firewalls, zodat ze beschermd zijn tegen een breed scala aan netwerkdreigingen die de traditionele firewallbeveiliging kunnen omzeilen”, zegt Tim Jefferson, SVP of Engineering voor Data Protection, Network and Application Security bij Barracuda. “Wij denken dat dit rapport klanten helpt om de ruis te filteren en zo de juiste leverancier te vinden die past bij hun veranderende behoeften.”

Volgens Gartner “zal tegen 2026 meer dan 30% van de nieuwe implementaties van gedistribueerde firewalls voor vestigingskantoren bestaan uit firewall-as-a-service oplossingen, vergeleken met minder dan 10% in 2022.”(1)

Ransomware, geavanceerde dreigingen (APT’s), gerichte aanvallen en zero-day dreigingen vragen om steeds geavanceerdere verdedigingstechnieken. Technieken die een balans bieden tussen nauwkeurige detectie van dreigingen en snelle responstijden. Barracuda CloudGen Firewall biedt een uitgebreide set van next-generation firewall-technologieën om real-time netwerkbescherming te bieden tegen een breed scala aan netwerkdreigingen, kwetsbaarheden en exploits, waaronder SQL-injecties, cross-site scripting, denial of service-aanvallen, trojans, virussen, wormen en spyware.

“Wat we weten - en wat we hebben gezien - is dat Barracuda op de juiste weg is om bedrijven te helpen met flexibele IT-omgevingen en het optimaal benutten van de cloud”, zegt Pascal Wenders ICT Team Leader van Aevitae, in een Barracuda case study.

Download hier het nieuwe Gartner-rapport: www.barracuda.com/reports/network-firewalls-mq

Meer informatie:

Barracuda CloudGen Firewall: https://www.barracuda.com/products/cloudgenfirewall

Barracuda CloudGen WAN: https://www.barracuda.com/products/cloudgenwan

(1) Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls, Rajpreet Kaur, Adam Hills, Thomas Lintemuth, 19 december 2022.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-06T09:23:03.000Z Barracuda Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.