Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unit4 lanceert Unit4 Marketplace

Unit4, leider in zakelijke cloudapplicaties voor mensgerichte organisaties, kondigde in een persbericht de lancering van de Unit4 Marketplace aan. Dit nieuwe platform biedt zijn ISV-, reseller- en servicepartners de mogelijkheid om innovatieve applicaties voor verticale markten aan te bieden met een kant-en-klare integratie met de ERP-oplossingen van Unit4.

Met de Unit4 Marketplace kunnen organisaties gemakkelijk innovatieve oplossingen van partners van Unit4 verkennen en inzetten ter aanvulling op de oplossingen die ze al gebruiken. Klanten kunnen het aanbod filteren op verticale markt, regio of functioneel gebied. Dankzij kant-en-klare integraties kunnen organisaties bezuinigen op intern programmeerwerk. Aan de lancering van Unit4 Marketplace doen negen van zijn wereldwijde partners mee. Het platform biedt hen de kans om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Developer4U-programma

Het nieuwe platform is een aanvulling op het Developer4U-programma van Unit4. Dit programma helpt partners met het ontwikkelen van uitbreidingsmodules, waarbij zij toegang krijgen tot programmeeromgevingen, technische trainingen en hulp bij de ontwikkeling van applicaties. Binnen een jaar hebben verschillende partners al negen applicaties ontwikkeld. Deze zijn voor klanten beschikbaar via de Unit4 Marketplace.

Tom Vandezande, senior vice president Arribatec Business Services bij Arribatec: “We zijn blij om binnen de Unit4 Marketplace vertegenwoordigd te zijn. Dit platform biedt waardevolle oplossingen aan voor zowel bestaande als nieuwe klanten. We zijn een van de eerste partners die een applicatie via deze marktplaats aanbieden. Dit geeft blijk van onze toewijding aan Unit4. In de toekomst willen we meer add-ons ontwikkelen, die klanten helpen bij hun digitale transformatie.”

Gebruik in combinatie met ERP-systeem en Financials-oplossing

De Unit4 Marketplace doet beroep op de innovatie- en ontwikkelingscapaciteit van partners om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten. De applicaties die partners aanleveren vormen een combinatie met het ERP-systeem en de Financials-oplossing van Unit4. Het aanbod omvat een combinatie van kernproducten, ERP-mogelijkheden, data-integratie op basis van Industry Mesh en diensten en producten van ISV-partners.

Dan André Nylænder, head of Product Development bij Tellit Solutions: “We vinden het geweldig om tot de eerste wereldwijde partners te behoren die onderdeel zijn van de Unit4 Marketplace. Zes van onze applicaties zijn klaar voor de lancering. Dit laat onze investeringen in innovatie, integratie en automatisering binnen het ERP-platform van Unit4 zien.”

45 oplossing al beschikbaar

Er zijn momenteel al 45 oplossingen beschikbaar in de Unit4 Marketplace, waarbij ieder kwartaal verder wordt uitgebreid. Nieuwe functies omvatten onder meer op verbruik gebaseerde prijzen, geïntegreerde mogelijkheden voor e-signing en kredietbeoordeling, ondersteuning voor het voldoen aan de lokale wetgeving en automatisch onderhoud van leveranciersgegevens. Partners kunnen op elk gewenst moment aan dit programma deelnemen.

“De introductie van de Unit4 Marketplace laat zien dat wij een sterk verbonden ecosysteem van producten en partners ontzettend belangrijk vinden”, zegt Mike Ettling, CEO van Unit4. “Het platform biedt klanten en partners een centrale locatie voor het vinden en in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten. Nu de Unit4 Marketplace is gelanceerd, kijken we ernaar uit om het aanbod verder uit te breiden en meer partners binnen deze wereldwijde gemeenschap te verwelkomen”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-18T09:32:43.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.