Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LicenseQ kondigt een wereldwijd partnership aan met Nebula Solutions

LicenseQ kondigt een wereldwijd partnership aan met Nebula Solutions. Nebula is een onafhankelijke cloud solutions provider die continue kostenoptimalisatie en licentietransparantie biedt voor de Microsoft Cloud. Nebula is een tool die zeer snel en gemakkelijk te implementeren is. De tool geeft waardevolle inzichten, vereenvoudigt de Microsoft-licentieregels en zorgt voor kostenoptimalisatie. LicenseQ heeft een aandeel in Nebula en zal actief toetreden tot het management team.

CEO Derk-Jan Boogerd: "Wij zijn enorm enthousiast dat wij het LicenseQ team aan boord hebben. Op deze manier kunnen wij gebruikmaken van de schat aan ervaring dat het LicenseQ team heeft en kunnen wij Nebula nog sneller laten groeien”.

Nebula heeft Floris Klaver als Chief Technology Officer (CTO), Dennis Toele als Chief Operations Officer (COO) en Erik Hollander als Chief Commercial Officer (CCO) aangesteld.

CCO Erik Hollander: “Wij kijken uit naar dit nieuwe avontuur. In de continu veranderende wereld van Microsoft cloud licenties en de complexiteit van een Microsoft onderhandeling, hebben wij gezien dat bedrijven een enorme behoefte hebben aan een snelle en eenvoudige oplossing om hun licentie portfolio te optimaliseren. Dit is namelijk het meest belangrijke ingrediënt om de uitgaven voor Microsoft Cloud te beheersen”.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-01T13:27:38.000Z LicenseQ


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.