Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CCI Groep lanceert een basis softwarepakket

Dit artikel delen:
CCI Groep lanceert een basis softwarepakket

CCI Groep lanceert na intensieve transitie een basis softwarepakket voor middelgrote verenigingen Het exclusieve geïntegreerde systeem is niet langer alleen geschikt voor grote ledenorganisaties.

Sinds 2008 bedient CCI Groep veel branche- en beroepsorganisaties op het gebied van ledenadministratie, website, ledennet, bijeenkomsten, nieuwsbrieven e.d. en dat alles geïntegreerd in het systeem Livits. In de beginjaren werden er voornamelijk op maat gemaakte versies van Livits bij klanten geïmplementeerd en bijgehouden. Deze trajecten waren arbeidsintensief met als resultaat dat Livits voornamelijk door de grotere verenigingen werd afgenomen.

Dankzij standaardisatie sneller en voordeliger
Met de komst van dhr. Jo Deforce, Algemeen Directeur sinds 2014, heeft er een intensieve transitie plaatsgevonden bij CCI Groep omdat hij van mening was dat Livits ook voor de middelgrote verenigingen beschikbaar dient te zijn. Met de kennis en ervaring, die de afgelopen jaren is opgedaan door het team van CCI Groep heeft er vervolgens een standaardisatie van Livits plaatsgevonden. Hierdoor is er een basispakket van Livits ontstaan, nog steeds bestaande uit de basis modules ledenadministratie, website, ledennet, bijeenkomsten -en nieuwsbrievenmodule, die binnen korte tijd geïmplementeerd kan worden maar dan nu voor een veel voordeliger budget.

Exclusief voor professionele ledenorganisaties
Het doel van dhr. Deforce is hiermee tevens gerealiseerd en dat is een betaalbaar én door de jaren bewezen software pakket exclusief voor branche- en beroepsorganisaties. Daarbij kunnen verenigingen eenvoudig met behulp van het cafetaria model verschillende modules toevoegen en laten inrichten.

Ervaringen van onze klanten
In 2016 is reeds een start gemaakt met de uitrol van dit nieuwe basispakket Livits en meerdere middelgrote verenigingen werken hier nu met veel plezier mee. Vindt u het interessant om hier meer over te weten te komen, neem dan gerust contact met ons op en wij nemen u graag mee in de wereld van Livits. CCI Groep bedient momenteel 45 Nederlandse en 10 Belgische verenigingen, dus u kunt gerust stellen dat onze mensen de markt kennen. Daarbij beschikt CCI Groep over meerdere software oplossingen voor verenigingen zoals op het gebied van Business Intelligence en Procesoptimalisatie, organiseren wij regelmatig gratis workshops voor verenigingsprofessionals en kunt u vereniging gerelateerde whitepapers downloaden op onze website.

Over CCI Groep
CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Minke van Dooremalen, Marketing Manager op 076-5780950 of minke@ccigroep.nl

CCI Groep
Bijster 18
4817 HX Breda
www.ccigroep.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-01T12:57:00.000Z CCI Groep


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.