Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Webinar: Digital Experience ter ondersteuning van marketing en koopproces.

Dit artikel delen:

SCOS Software, Benelux distributeur namens Progress, de toonaangevende leverancier van applicatieontwikkeling en digitale belevingstechnologieën, kondigt een webinar aan op 15 december 2020 naar aanleiding van de release van de nieuwe versie van het Progress® Sitefinity® 13.2 Digital Experience Platform. Met deze release introduceert Progress krachtige mogelijkheden voor het creëren van gepersonaliseerde digitale ervaringen op basis van cognitieve en datagedreven inzichten. Het stelt marketing- en IT-teams ook in staat productiever te zijn, de inspanningen voor digitale transformatie te versnellen en de operationele efficiëntie te vergroten.

Het "nieuwe normaal" zal allesbehalve "normaal" zijn.

De huidige zakelijke realiteit, voortkomend uit ongekende wereldwijde gebeurtenissen, heeft organisaties gedwongen technologieën te gebruiken om de verbindingen met hun klanten, partners en werknemers te versterken. Bedrijven die eerder vertrouwden op live-evenementen of fysieke handel, moeten de prioriteiten voor digitale transformatie onmiddellijk versnellen. De mogelijkheid om naadloze ervaringen te leveren die eenvoudig kunnen worden geschaald om aan onvoorspelbare vraag te voldoen, inhoud uit te breiden over omnichannel-contactpunten via API's, klantbelevingen te optimaliseren met behulp van gegevens uit verschillende silo's en waarde te genereren via e-commerce zijn allemaal cruciale mogelijkheden in de onvoorspelbare zakelijke realiteit van vandaag. Dit zijn belangrijke technologische uitdagingen die organisaties moeten aanpakken om te overleven.

Van het digitaliseren van persoonlijke processen tot het creëren van alternatieve bedrijfsmodellen: bedrijven krijgen de taak om volledig nieuwe zakelijke uitdagingen op te lossen. En in veel van deze situaties hebben ze nog geen idee waar ze moeten beginnen. 

Met Progress® Sitefinity® 13.2 is het gemakkelijker dan ooit om visies tot leven te brengen en de end-to-end oplevering van projecten te versnellen. Onderwerpen in dit webinar: wat is er nieuw in Sitefinity 13.2 (en wat komen gaat) en hoe zowel marketing als IT te verenigen in het koopproces.

Registreer vandaag via deze link

Meer Informatie: www.progress.com/sitefinity-cms 

www.scos.nl 

info@scos.nl 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-10T10:57:00.000Z SCOS Software BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.