Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gamma maakt Teams Operator Connect nu ook beschikbaar in België

Dit artikel delen:

Gamma Communications, leverancier van oplossingen voor zakelijke communicatie en samenwerking, introduceert vandaag Microsoft Teams Operator Connect op de Belgische markt en biedt Partners en klanten de mogelijkheid om hun telefonie te integreren met Microsoft Teams

Telefonie aan Microsoft Teams toevoegen

Operator Connect is een oplossing van Microsoft waarmee bedrijven naadloos telefonie van Gamma aan hun Teams omgeving kunnen toevoegen. Klanten hoeven hiervoor alleen Gamma als operator te selecteren om vervolgens telefoonnummers aan hun Microsoft Teams gebruikers toe te wijzen. De implementatie en het beheer zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk via het vertrouwde Teams-beheercentrum. Op die manier zorgt deze oplossing voor lage infrastructuur- en beheerkosten.

De omnichannel Contact Center oplossing van ROGER365.io biedt onze Partners daarnaast nieuwe integratiemogelijkheden, hiermee kunnen partners organisaties helpen klantcontact binnen Microsoft Teams optimaal te benutten.

Gerben Wijbenga, CEO bij Gamma Communications Benelux: “We zijn trots op onze samenwerking met Microsoft en dat wij, in navolging van het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Spanje, nu ook in België met deze oplossing onze partners en hun klanten snel en eenvoudig helpen nog meer te halen uit Microsoft Teams.”

Rick van Schaik, CCO bij Gamma Communications Benelux: “De introductie van Microsoft Teams Operator Connect biedt kansen voor samenwerking met nieuwe Partners in België, die kunnen hiermee hun klanten de mogelijkheid bieden hun moderne werkplek in Teams compleet te maken en hun customer experience te verbeteren. Zonder complexe infrastructuur en snel te realiseren. Hierdoor kan een grote groep bedrijven een volgende stap zetten om klantcontact binnen Teams optimaal in te richten. We kijken er naar uit om deze innovatieve oplossingen aan te bieden in België.”

Over Gamma Communications Benelux

Gamma Communications is een aanbieder van Unified Communications oplossingen voor bedrijfscommunicatie en samenwerking. Gamma Communications werkt uitsluitend en nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners. Gamma Communications Benelux is onderdeel van moedermaatschappij Gamma Communications plc.. Voor meer informatie, bezoek www.gammacommunications.be/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-17T08:21:31.000Z Gamma Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.