Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sabern gaat samenwerking met LeaseWeb aan

Sabern gaat samenwerking met LeaseWeb aan

LeaseWeb, één van de grootste hosting merken, kondigt vandaag aan dat Sabern al zijn services laat hosten door LeaseWeb Nederland B.V. Dankzij de snelle groei van Sabern, heeft het bedrijf meer capaciteit en een krachtiger platform nodig voor zijn eindgebruikers. Sabern heeft daarom besloten om al zijn on-premise infrastructuur onder te brengen bij LeaseWeb, wat zal resulteren tot meer efficiëntie terwijl optimale prestaties, beveiliging en de schaalbaarheid behouden blijven.

“Wij bieden onze klanten de beste service die ze verdienen. Sabern heeft een significante groei doorgemaakt de afgelopen jaren en onze services groeien met onze klanten mee. Wij willen maximale schaalbaarheid en flexibiliteit bieden aan onze klanten en LeaseWeb biedt een platform die dat mogelijk maakt,” zegt Niels Bouwman, CEO van Sabern. “De rol van LeaseWeb is cruciaal, niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van hun services, maar ook de lokale data centers voldoen aan onze eisen. Daarnaast is LeaseWeb een sparringsparter die ons flexibel ondersteunt in het opschalen van onze capaciteit.”

“Terwijl succesvolle bedrijven zoals Sabern blijven groeien, groeit de hoeveelheid data waarmee zij om moeten gaan exponentieel. Om deze data goed te kunnen beheren, is het belangrijk om zowel de goede tools als de expertise in huis te hebben. In de afgelopen jaren heeft LeaseWeb fors geïnvesteerd in zijn mensen, procedures en cloud technologieën om de meest veeleisende marktsegmenten te ondersteunen,” zegt Arno Witvliet, Chief Sales Officer van LeaseWeb Global Services B.V. “Doordat wij Sabern steunen met de benodigde kennis en hulpbronnen, hoeven zij zich geen zorgen te maken om hun tijd en databeheer. In plaats daarvan kunnen zij zich concentreren op verdere groei en innovatie.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-03T09:47:00.000Z LeaseWeb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.