Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vertiv wint drie awards van Frost&Sullivan

Winnaar

Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, maakt vandaag bekend dat het de 2017 EMEA Product Leadership Award in zowel de categorie UPS als Data Centre Cooling heeft gewonnen. In een onafhankelijk onderzoek van de datacentermarkt heeft Frost & Sullivan zijn waardering uitgesproken voor het unieke concept van Vertiv in een zeer competitieve markt. De sterke R&D-cultuur, uitgebreide intellectuele eigendom, en initiatieven op basis van feedback van klanten, hebben Vertiv geholpen huidige en toekomstige pijnpunten in de branche te identificeren en op te lossen.

Uitmuntendheid in Thermal Management

Vertiv biedt het breedste en meest uitgebreide aanbod van koelproducten voor datacenters in de EMEA-regio, waarbij elk product beschikt over eigenschappen en functies die meerwaarde scheppen. De afgelopen achttien maanden heeft Vertiv tien koelproducten gelanceerd die specifiek zijn toegespitst op technische prestaties en gebruiksgemak. Door zijn portfolio continu uit te breiden door nieuwe producten en uitbreidingen te lanceren, was Vertiv in staat om gelijke tred te houden met de snel veranderende behoeften van klanten.

“Door zijn uitmuntendheid in innovatie en productpositionering wederom te bewijzen, blijft Vertiv doorgaan met het versterken van zijn toonaangevende positie. Dit resulteert in een positieve reactie van klanten. Ons onafhankelijke onderzoek heeft laten zien hoe het bedrijf zijn plek als koploper en productleider in de koelbranche in de EMEA-regio heeft veiliggesteld”, aldus Gautham Gnanajothi, senior industry analyst bij Frost & Sullivan. “De sterke R&D-cultuur bij Vertiv, gecombineerd met uitgebreide intellectuele eigendom, heeft het bedrijf in staat gesteld om vele verschillende producten op de markt te brengen, wat hen een uniek voordeel heeft opgeleverd in een zeer competitieve markt.”

Toonaangevend in bedrijfskritische stroom

Na hun onderzoek naar de steeds competitiever wordende markt voor ononderbroken stroomtoevoer (UPS), heeft Frost & Sullivan Vertiv geëerd met de EMEA UPS Product Leadership Award voor het continu leveren van zeer hoogwaardige UPS-producten die voldoen aan de behoeften van de eindgebruikers. Frost & Sullivan maakte bekend dat vooral de steeds veranderende productlijn en geavanceerde technologie van Vertiv, zoals de innovatieve Liebert® Trinergy™ Cube, ervoor hebben gezorgd dat ze deze erkenning hebben gekregen.

“Vertiv is een vooraanstaande UPS-fabrikant die continu in de top 3 van beste UPS-fabrikanten staat. Vertiv heeft deze geweldige positie verworven door de verwachtingen en producteisen van klanten volledig te begrijpen”, zei Gnanajothi. “Inspanningen om kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen en een hoge merkwaarde te creëren hebben het bedrijf in staat gesteld om wereldwijd veel klanten te werven. Door zijn toonaangevende positie op het gebied van productkwaliteit en technologie kon Vertiv in 2016 een solide groei doormaken.”

De beste geïntegreerde modulaire oplossingen

Deze twee EMEA-awards komen na een andere prestigieuze award van Frost & Sullivan: de 2016 Asia Pacific Modular Data Centre Customer Value Leadership Award. Vertiv ontving deze award voor zijn continue klantgerichtheid, gecombineerd met een uitstekende productkwaliteit, terwijl ze de beste waarde leveren aan klanten van modulaire datacenters in de regio. De modulaire en geprefabriceerde datacenteroplossingen van Vertiv, die toonaangevende schaalbaarheid en flexibiliteit bieden, kregen erkenning voor hun installatiesnelheid, die tot 50% sneller is dan traditionele ontwerpen van datacenters. De oplossingen worden met veel succes ingezet in belangrijke infrastructuurprojecten over de hele wereld, vooral in telecomtoepassingen in Australië, de Filipijnen en Myanmar.

“Onze focus ligt al sinds jaar en dag op het beschermen van de bedrijfskritische technologieën van onze klanten. Omdat uitdagingen en eisen steeds moeilijker en hoger worden, moeten we dus steeds nieuwe manieren blijven vinden om hen te helpen bij het versterken van hun meest bedrijfskritische toepassingen”, aldus Giordano Albertazzi, president van Vertiv in EMEA. “We zijn verheugd dat Frost & Sullivan ons met deze drie awards in zowel de EMEA- als de APAC-regio heeft erkend. Deze awards benadrukken onze toewijding aan innovatie en onophoudelijke betrokkenheid bij onze klanten wereldwijd.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-20T07:43:00.000Z LVTPR
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.