Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Clavister ontvangt order van Nokia Networks

Clavister ontvangt order van Nokia Networks

Clavister, leider in krachtig presterende oplossingen voor virtuele beveiliging, maakt bekend dat het de eerste order van Nokia heeft ontvangen voor zijn geavanceerde virtuele beveiligingsoplossing.

Deze order houdt verband met een eerste regionale implementatie door Nokia die is bedoeld ter bescherming van het netwerk van een grote West-Europese operator.

Nokia heeft zijn focus op netwerkbeveiliging verscherpt. De virtuele beveiligingsoplossing van Clavister vormt een kernonderdeel van het NetGuard-productaanbod van Nokia. Hoewel deze order een bescheiden omzetwaarde vertegenwoordigt, is dit een belangrijk startsignaal voor de verkoop van de NetGuard-oplossingen van Nokia. Een succesvolle marktacceptatie hiervan vertegenwoordigt op de lange termijn substantieel omzetpotentieel voor Clavister.

Niels Pluijmen, Regional Director North region van Clavister: “We zijn zeer enthousiast over deze order. Dit is een mijlpaal in onze samenwerking met Nokia en bewijst dat onze strategische focus op virtuele beveiliging zijn vruchten begint af te werpen. Deze oplossing, die speciaal is ontwikkeld om te voorzien in de eisen van moderne netwerken, brengt ons in een unieke positie om een groter deel van de SDN/NFV-markt te bedienen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-03T09:30:00.000Z Clavister


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.