Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IRENT.systems demopoolpartner van Dell EMC

De succesvolle samenwerking tussen verhuur- en demopoolpartner IRENT.systems en Dell EMC wordt voor de komende twee jaar voortgezet. Deze week werd het verlengingscontract voor de strategische samenwerking officieel getekend door Marcel Stolk, Director Finance & Sales Operations Benelux en Roderick Bijker, Managing Director IRENT.systems. Namens Dell EMC waren ook Patrick van de Coolwijk (General Manager The Netherlands) en Kees Luijk (Director Channel The Netherlands) aanwezig om het partnership te vieren.

Ook de komende jaren is IRENT.systems de verhuur- en demopoolpartner van Dell EMC voor datacenter oplossingen (server, storage, networking en appliances). Vanuit het strategische partnership worden Dell EMC en haar partners ondersteund bij demo’s, Proof of Concepts, tijdelijke hardware voor onder andere IT-migraties, verhuizingen, escalaties of bij de transitie naar de cloud. Managing Director van IRENT.systems Roderick Bijker daarover: “Trots zetten wij als verhuur- en demopool partner de handtekening onder de officiële samenwerking met Dell EMC. Na diverse mooie projecten waarin wij Dell EMC hebben mogen ondersteunen en gezien de toenemende vraag naar flexibiliteit uit het internationale Dell EMC-ecosysteem, zien wij dit als een opmars naar iets veel groters en mooiers.”

Verhuur van high-end datacenterapparatuur
IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van tijdelijke datacenter oplossingen en is Europees marktleider in de verhuur van high-end/enterprise datacenter apparatuur. Dell EMC koos eerder voor samenwerking met IRENT.systems op basis van die expertise. “Binnen Dell EMC kwamen wij erachter dat er behoeftes waren naar kortlopende huur, waar wij onze klanten en partners als organisatie geen passende oplossing voor konden bieden”, licht Marcel Stolk, Director Finance & Sales Operations Benelux van Dell Technologies toe. “Vanuit deze behoefte is de samenwerking met IRENT ontstaan en na twee jaar kan ik zeggen met een zeer positief resultaat. Onze klanten en partners weten IRENT te vinden, maar ook binnen onze eigen organisatie zie je steeds meer interactie ontstaan tussen de verschillende sales teams. Een issue bij een klant of partner is nu een stuk eenvoudiger en sneller op te lossen, mede door de hoge kwaliteit van dienstverlening en handelingssnelheid van IRENT. Naar de toekomst zie ik grote mogelijkheden tot intensivering van de samenwerking tussen Dell EMC en IRENT op zowel lokaal als internationaal gebied.”

Over IRENT.systems
Met huuroplossingen, aanverwante dienstverlening en opkoop van oude IT-omgevingen biedt IRENT.systems organisaties flexibiliteit in haar datacenter. IRENT heeft meer dan € 15 miljoen aan datacenter-apparatuur op voorraad voor de verhuur van high-end datacenter-systemen tot complete IT-infrastructuren.

Over Dell EMC
Dell EMC maakt deel uit van Dell Technologies, en stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van een hybrid cloud en hun business te transformeren met de inzet van cloud-native applicaties en big data-oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-23T09:56:43.000Z IRENT.systems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.