Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Waarom Neon Signs de beste keuze zijn voor je techbedrijf

Het is geen geheim dat bedrijven moeten onderscheiden van de massa als ze willen gedijen in de verzadigde markt van vandaag. Maar met zoveel verschillende reclame-opties die beschikbaar zijn, kan het lastig zijn te weten welke zijn de beste pasvorm voor je bedrijf. Van gedrukte posters en auto-advertenties tot radiospots en digitale billboards, er zijn bijna net zoveel manieren om een boodschap over te brengen als er bedrijven zijn die het proberen te doen. En terwijl veel kleine bedrijven vaak over het hoofd meer eigenzinnige methoden van reclame, kunnen ze eigenlijk de meest effectieve wanneer correct gedaan.

Het gebruik van neon signs is zo'n methode - een unieke manier om reclame te maken voor je bedrijf dat je onderscheidt van de concurrentie. Dus als je op zoek bent naar een goedkope maar zeer zichtbare manier om potentiële klanten te laten weten dat je bestaat, lees dan verder om uit te vinden waarom neonreclame de perfecte oplossing is voor je behoeften.

Wat is een Neon Sign?

Een neon sign is een grote reclame die meestal gemaakt is van glazen buizen gevuld met argon, kwik of neongas - vandaar de naam "neon" teken. Ze zijn meestal te vinden in de ramen van bedrijven, maar kunnen ook worden gezien tijdens openlucht evenementen of concerten. Ze werden voor het eerst commercieel gebruikt in de jaren 1930, en waren erg populair in de jaren 1950 en 1960. Tegenwoordig maken neonreclames een grote comeback dankzij hun unieke stijl, aanpassingsgemak en betaalbaarheid in vergelijking met andere soorten bewegwijzering. Een neonbord is een reclamemedium dat neon of andere gassen onder hoogspanning gebruikt om een rode of blauwe gloed te produceren. De meest voorkomende toepassing van neonreclame is voor reclamebedrijven, hoewel ze ook worden gebruikt om artistieke ontwerpen te maken. De vroegst bekende neonreclames werden begin 1900 gemaakt in Parijs, Frankrijk.

Waarom zijn neonreclames effectief?

Als je nog steeds niet zeker weet waarom neonlichten zo'n goede keuze zijn voor je bedrijf, zijn er een paar redenen waarom ze bijzonder effectief zijn:

  • Ze zijn opvallend. Een van de belangrijkste factoren in een advertentie is opvallen. Het is bewezen dat neonlichten de aandacht van klanten trekken, daarom worden ze vaak gebruikt buiten restaurants, bars en andere bedrijven waar mensen waarschijnlijk haast hebben.
  • Ze zijn gedenkwaardig. Als een potentiële klant de advertentie één keer ziet, maar zo afgeleid wordt door zijn omgeving dat hij vergeet er opnieuw naar te zoeken, maakt het niet uit hoe effectief de advertentie de eerste keer was.
  • Ze zijn kosteneffectief. Hoewel neonreclames vaak duurder zijn dan andere reclame-opties, hebben ze zeer lage operationele kosten in vergelijking met andere media. Je kunt verwachten dat je veel krijgt voor het geld met dit type bewegwijzering.

Ze zijn aanpasbaar. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs dat de aandacht trekt maar niet veel zegt over je bedrijf of iets creatievers dat gegarandeerd nieuwsgierigheid opwekt en een blijvende indruk achterlaat, met neonreclame zit je goed. Ga naar de webwinkel van The Neon Company.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-25T14:26:36.000Z The Neon Company


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.