Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMAsphere live op uw smartphone

Didier Vankeerberghe, mede-ceo EMAsphere

Didier Vankeerberghen, EMAsphere co-founder & -CEO

EMAsphere kondigt een mobiele applicatie aan voor Android en iOS voor de consultatie en visualisatie van de key performance indicatoren van zijn innovatieve bestuurs-dashboard.

EMAsphere kondigt een mobiele applicatie aan voor Android en iOS voor de consultatie en visualisatie van de key performance indicatoren (KPI’s) van zijn bestuurs-dashboard. Deze mobiele app is vooral handig voor bedrijfsleiders die, waar ze ook zijn, voortdurend de voortgang van financiële en operationele KPI’s van hun bedrijf willen volgen dankzij grafieken, zowel voor het lopende jaar dan voor de vergelijking met vorig jaar. Elke gebruiker kan zijn favoriete KPI’s selecteren, deze worden dan onmiddellijk zichtbaar in de home page van de App.

“De smartphone is een essentieel instrument in onze hyper-geconnecteerde levens en het gebruik ervan begint de laptops al te overtreffen, ook zakelijk gezien. De ontwikkeling van een mobiele app was dan ook één van onze prioriteiten. De app haar functionaliteiten zullen vervolgens worden verrijkt” aldus Didier Vankeerberghen, EMAsphere co-founder & -CEO.

De app biedt onder andere de mogelijkheid om te communiceren en gemakkelijk acties, vragen en opmerkingen te kunnen uitwisselen met medewerkers die toegang hebben tot het platform. Alle berichten zijn tevens altijd terug te vinden in het webplatform, zelfs indien ze werden uitgewisseld via de telefoon. Bovendien ontvangen gebruikers een melding op hun mobiel apparaat voor elk nieuw bericht, volgens de gekozen voorkeuren.

“We willen continu innovatie brengen ten dienste van ons cliënteel, met het oog op alsmaar verbeterde bedrijfsprestaties en een uitmuntend gebruiksgemak” verklaart Hugues Vandepeutte, mede-CEO en -oprichter van EMAsphere. “Daarom hebben we in januari 2017 een nieuwe interface van ons online platform onthult, maar ook nieuwigheden als de flexibele aanpassing van KPI’s op basis van zowel financiële als operationele data en een sterk vereenvoudigde ontwikkeling van analytische tabellen, werden beschikbaar voor onze gebruikers.

De mobiele app is enkel van toepassing voor smartphones, aangezien EMAsphere’s web-platform reeds volledig compatibel is met tablets.

De mobiele app is beschikbaar op Google Play en de App store.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-21T09:36:00.000Z Emasphere


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.