Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tools4ever wint Cybersecurity Excellence Award

Tools4ever wint Cybersecurity Excellence Award

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), is benoemd tot winnaar van de ‘Network Access Control’ award bij de Cybersecurity Excellence Awards 2017. De award is toegekend aan de data governance oplossing: Enterprise Resource Authorization Manager (ERAM), vanwege de uitgebreide mogelijkheden voor auditing.

Met ERAM is het mogelijk om de effectieve permissies te zien die een medewerker heeft op onderdelen van het filesysteem. Andersom is ook mogelijk: wie heeft er allemaal toegang tot een bepaald onderdeel van het filesysteem. Naast de effectieve permissies biedt ERAM ook live auditing, hierdoor is het direct zichtbaar wie welke bestanden aan het benaderen is. Door ERAM te combineren met Identity Access Manager (IAM) zijn uitgebreide beheermogelijkheden beschikbaar, zoals integratie met Self Service & Workflow, Access Governance en opschoningsprocedures.

Naast winnaar heeft Tools4ever ook de finaleplaats bereikt in de categorieën Mobile Security, Data Beveiliging, Data Classificatie, Identity Management, Cyber Security en Security Monitoring voor haar software-oplossingen Identity Access Manager (IAM) en Cloud Single Sign-On portaal HelloID.

Cybersecurity Excellence Awards
De Cybersecurity Excellence Awards is samengesteld door deskundigen uit het bedrijfsleven. De toekenning van de award bevestigd de positie van Tools4ever als marktleider op het gebied van Identity Management en Cyber Security. "Met meer dan 450 inzendingen, was er veel concurrentie voor de awards in 2017. Alle winnaars en finalisten weerspiegelen het allerbeste wat betreft leiderschap en innovatie in de huidige cybersecurity-industrie, " vertelt Holger Schulze, oprichter van de 350.000-leden tellende Information Security Community op LinkedIn die het award programma organiseert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-23T09:31:26.000Z Tools4ever


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.