Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SER naar Visionair in Gartner Magic Quadrant

De SER Group is nu een "Visionair" in Gartner's 2017 Magic Quadrant voor Content Services Platforms (CSP). Als Europa's grootste leverancier voor enterprise content management en een wereldwijde leider, is de SER Group met zijn sterke visie, geavanceerde softwareoplossingen en een zeer solide, unified technologisch platform gestegen tot het niveau van Visionair in het Gartner CSP Magic Quadrant. Alle SER-contentdiensten maken gebruik van een uniform metadata-management. De SER Group ziet zijn positionering als een Visionair in het Magic Quadrant voor CSP, voorheen bekend als het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management, als een aanzienlijke verbetering.

Visionair in Content Services Platforms
SER's Doxis4 Content Service Bus (CSB) voldoet aan de vereisten van Gartner voor een state-of-the-art content services platform voor ‘use cases’ op het gebied van persoonlijke en teamproductiviteit, records management en compliance, ‘content-centric’ zakelijke applicaties en meer. Marktontwikkelingen tonen aan dat enterprise content management, samenwerking en enterprise file sync en delen, samenkomen als gevolg van de vraag van klanten naar oplossingen die alle gebieden van content diensten dekken. In vergelijking met de zelfstandige ECM- en EFSS-platforms, die wijd verspreid zijn in de markt, is dit soort uniforme platformbenadering een belangrijke onderscheidende factor voor de SER Group. “Gartner's definitie van content services platforms sluit nauw aan bij onze visie en missie”, stelt Gregor Joeris, CTO van de SER Group.

Het Gartner rapport wijst erop dat “het SER Group unified CSP-platform is gebouwd als een geïntegreerde, cross-functional Content Service Bus die inhoudsbronnen, implementatiemodellen en -processen kan verenigen." SER CTO Gregor Joeris is het daarmee eens: “Onze flexibele aanpak stelt klanten in staat om klein te beginnen, maar snel op kunnen schalen door het bouwen van verdere applicaties op hetzelfde platform. Doxis4 is horizontaal en verticaal schaalbaar. Bovendien is het modulair, multi-tenant geschikt en meertalig.”

SER's missie is om mensen, producten en processen met informatie te verbinden. Het streeft ernaar om bedrijven te transformeren naar zakelijke ecosystemen die het delen van informatie met klanten en zakelijke partners vergemakkelijken en hun samenwerkingsprocessen verbeteren naar een gebruiksvriendelijke, veilige en conforme manier. De Doxis4 iRoom combineert bijvoorbeeld content management, samenwerking en file sharing met de native ECM- en BPM-functies van de Doxis4 iECM suite.

Waarom SER en Doxis4 opvallen
Het ontwikkelen van innovatieve, toekomstgerichte en geavanceerde technologie is altijd een ambitieus doel, maar ook een grote kracht van SER geweest. Gartner is het daarmee eens: SER heeft “een sterk trackrecord bij het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en vereenvoudigde gebruikersinterfaces voor het CSP-platform." SER's referentieklanten prijzen de bruikbaarheid en “het gemak en de snelheid van het lanceren en implementeren van het SER-platform bij het gebruik van de ingebouwde mogelijkheden en services."
Bovendien heeft SER een breed scala templates voor verticale en horizontale oplossing klaar voor gebruik. Die zijn allemaal - bijvoorbeeld accounts payable, bankieren, productie, verzekeringen en meer - gebaseerd op de Doxis4 Content Service Bus en bieden klanten nog meer handige toegang tot content- en processervices.

De geïntegreerde, cross-functionele aanpak van enterprise content management, business proces management en samenwerking is gebaseerd op uniforme metadata management op een unified technologisch platform. “Deze holistische digitaliseringsaanpak voldoet aan de huidige eisen en vormt de ruggengraat van ons succes”, aldus Morad Rhlid, Managing Director van SER Solutions International.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-16T14:08:34.000Z SER Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.