Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rubrik kondigt Andes 5.0-release aan

Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, heeft vandaag de Andes 5.0-release van zijn Cloud Data Management-platform aangekondigd, waardoor met één enkele software-oplossing applicaties en data in datacenters en clouds beschermd, geautomatiseerd en beheerd kunnen worden. Rubrik Andes, de veertiende en meest uitgebreide release van het bedrijf, versnelt de digitale transformatie van bedrijven met baanbrekende innovatie voor bedrijfskritieke applicaties, waaronder het Oracle en SAP HANA-dataplatform en cloud-native applicaties, waaronder Microsoft Office 365 en NoSQL-databases.

Terwijl bedrijven digitale transformatie-initiatieven stimuleren, worstelen ze met de versnippering van bedrijfsapplicaties en -data over meerdere datacenters en clouds, terwijl ze zich moeten houden aan de steeds strengere beveiligingseisen. Om positieve bedrijfsresultaten te behalen, hebben bedrijven een oplossing voor data management nodig die toepassingen in datacenters en clouds kan beschermen, selfservice op grote schaal kan automatiseren en operationele complexiteit kan elimineren. Dit terwijl beheer, compliance en beveiliging tegen cyberbedreigingen zoals ransomware behouden blijven.

“Legacy-oplossingen zijn, voor digitaal ingestelde bedrijven, niet geschikt om te voldoen aan de regelgeving of als bescherming tegen security aanvallen,” zegt Rubrik Co-Founder en CTO, Arvind Nithrakashyap. “De release van Rubrik Andes 5.0 biedt één enkel softwareplatform om bedrijfskritische informatie te beschermen en te ordenen voor governance, compliance en het herstellen van de toenemende security dreigingen van tegenwoordig. Met Rubrik Andes zorgen organisaties voor bedrijfs-uptime, versnellen ze de ontwikkeling en maken ze gebruik van de cloud voor alle bedrijfskritieke en next-gen-toepassingen - allemaal fundamenteel voor digitale transformatie.”

Automatiseer en beveilig missiekritische applicaties

Rubrik Andes biedt directe toegang, cloudmobiliteit en selfserviceautomatisering voor bedrijfskritieke applicaties en data.

 • Oracle Databases: Rubrik Andes introduceert Live Mount voor Oracle-databases en biedt onmiddellijk herstel en klonen om de uptime van bedrijven te maximaliseren en de ontwikkeling van applicaties te versnellen. Rubrik levert zijn kenmerkende operationele eenvoud via automatische detectie en beleidsgestuurde automatisering voor de grootste Oracle-databaseomgevingen.
 • SAP HANA®: Rubrik Cloud Data Management Andes heeft gecertificeerde integratie met SAP HANA®. Databasebeheerders kunnen native SAP-tools gebruiken, zoals SAP HANA Cockpit en SAP HANA Studio, om snel point-in-time recoveries te bieden met intelligent logbeheer en om zich te verdedigen tegen ransomware door middel van data-immutabiliteit.
 • EPIC Electronic Health Records (EHR): Zorgverleners die worden geconfronteerd met HIPAA-compliance en cyberrisico kunnen gebruikmaken van Rubrik's kenmerkende, beleidsgestuurde automatisering en ransomware-immutabiliteit om Epic EHR-omgevingen die zijn gebouwd op InterSystems Caché-databases eenvoudig te beschermen en te herstellen.
 • NAS Direct Archive: Rubrik Andes introduceert NAS Direct Archive voor het efficiënt en veilig beheren van enorme ongestructureerde datasets in datacenter- en cloudopslagsystemen, terwijl wereldwijd wordt gezocht naar onmiddellijke en gedetailleerde data discovery. 
 • Physical Windows: Rubrik Andes biedt Windows bare metal recovery, inclusief volledige systeemmigratie naar elke hypervisor of cloudinstantie.

Bescherm en beheer Cloud-Native en Next-Gen-applicaties Rubrik Andes verdiept de ondersteuning voor cloud-native en next-gen-applicaties, voortbouwend op zijn cloud-native applicatiebescherming en ondersteuning van alle grote publieke clouds.

 • Microsoft Office 365: Rubrik orkestreert beleidsgebaseerde bescherming van Office 365 via het Polaris SaaS-platform en biedt ongeëvenaarde eenvoud en prestaties voor zoek- en herstelbewerkingen. Bedrijven maken gebruik van de elasticiteit van een cloud-native platform voor automatische schaalbescherming in overeenstemming met hun Office 365-behoeften en controle over waar back-upgegevens in de cloud worden opgeslagen.
 • NoSQL Databases: Rubrik Andes werkt nu met Rubrik Datos IO om NoSQL-databases zoals MongoDB en Cassandra te beschermen en te beheren, waardoor DevOps en databasebeheerders de innovatie voor klantgerichte applicaties kunnen versnellen.

Aanvullende cloud, beveiliging en prestatie verbeteringen 

 • Appbewuste databeveiliging voor zakelijke flexibiliteit: Rubrik Andes introduceert Elastic App Service om een hoogwaardige en veilige dataservice te leveren voor elke toepassing, waaronder Oracle, SQL Server, MySQL, PostgreSQL, SAP HANA, MongoDB en Cassandra. Databasebeheerders kunnen hun voorkeursbeheerstools blijven gebruiken tijdens het gebruik van Rubrik's geautomatiseerde levenscyclusbeheer van data en data-immutabiliteit om meer netwerk- en opslagefficiëntie te bereiken en tegelijkertijd te beschermen tegen cyberaanvallen zoals Ransomware.
 • Verbeterde cloudprestaties: Rubrik Andes levert aanzienlijke prestatieverhogingen in de cloud met oneindige incrementele cloudarchivering, voor snellere recoveries en lagere kosten. Door de CloudOn-services van Rubrik te gebruiken, kunnen bedrijven in enkele minuten cloudinstanties van omvangrijke virtuele machines leveren voor disaster recovery of test/dev.
 • Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure: Rubrik introduceert Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure, een nieuw, speciaal voor Azure ontwikkeld aanbod dat zakelijke databeveiliging en applicatiemobiliteit biedt in datacenters aan Microsoft Azure.

Rubrik-klanten over Andes 5.0

 • “ASL Airlines stapte over op Rubrik vanwege het gebruiksgemak, de cloudmobiliteit, de externe orkestratie op kantoor met Edge en de integratie met Oracle. We hebben al geprofiteerd van 3x snellere hersteltijden en 4x administratieve tijdwinst. Ik verwacht dat het uitgebreide aanbod van Andes - in het bijzonder de toevoeging van cloud-native Microsoft Office 365-ondersteuning - onze onderneming nog meer waarde zal geven als we de cloud en digitale transformatie omarmen.” - Fabrice De Biasio, Chief Group Information Officer bij ASL Airlines
 • “Vóór Rubrik was back-up van NAS-data een nachtmerrie en we waren beperkt door onze vorige oplossing. Dankzij NAS Direct Archive kunnen we nu honderden tot miljarden bestanden mobiliseren naar onze gewenste bestemming, waardoor nieuwe cloudopties en enorme kostenbesparingen voor mijn team worden ontgrendeld. In combinatie met nieuwe toepassingen voor datamanagement, zoals Radar, zal Rubrik ons helpen strategische bedrijfsdoelstellingen te realiseren, zoals het versterken van onze verdediging tegen Ransomware en andere cyberbedreigingen.”- Brandon Morris, systeembeheerder bij City of Sioux Falls
 • “Met de gecertificeerde ondersteuning van Rubrik voor SAP HANA in versie 5.0 kunnen we nu alle bedrijfskritieke applicaties beschermen met het gemak en de betrouwbaarheid die we van Rubrik gewend zijn.” - Toby Tapp, netwerkbeheerder bij The Heritage Group
 • “Een van de grootste voordelen van Rubrik voor legacy-oplossingen is het op beleid gebaseerde beheer van Oracle RMAN-workloads. Als gevolg daarvan besteden we nu 83% minder tijd aan het beheer van onze Oracle-databases. Het verheugt me te zien dat Rubrik diepere Oracle-ondersteuning biedt in Andes 5.0 met nog eenvoudiger beheer en onmiddellijk herstel voor onze missiekritieke databases - en dat terwijl het meer flexibiliteit en controle biedt voor onze DBA's, ontwikkelaars en back-upbeheerders.”- Edward Poll, Hoofd IT-infrastructuur aan de Cranfield University

Rubrik Channel Partners over Andes 5.0

 • “Onze klanten zijn dol op Rubrik omdat het platform eenvoud, flexibiliteit en kostenbesparingen biedt. Het snelle tempo van innovatie helpt bedrijven om een stap voor te blijven. De toegevoegde functionaliteit in deze release voor Oracle, Epic EHR, SAP HANA, Microsoft Office 365 en meer maakt het voor klanten in alle branches eenvoudiger dan ooit om Rubrik te gebruiken om de cloud te exploiteren en technologieën van de volgende generatie te gebruiken die groei mogelijk maken.”- Rob Owen, AVP & Chief Architect SVA bij CDI
 • “Klanten staan tegenwoordig onder ongelooflijke druk om zowel sneller te presteren als om een betere databeveiliging te bieden. Rubrik voldoet nu beter aan deze behoeften dan welk ander platform dan ook. Daarom is Rubrik ons snelst groeiende aanbod.”- Scott Trinque, President en CTO bij EchoStor
 • “Terwijl legacy-providers nog steeds moeite hebben om te voldoen aan de nieuwe hybride cloudbehoeften van de klant, breidt de 5.0-release van Rubrik de voorsprong in innovatie op het gebied van datamanagement verder uit. De nieuwste versie van het Rubrik-platform biedt de beste ondersteuning om bedrijfskritieke data en applicaties in een hybride cloud-omgeving te beschermen, beheren en orkestreren - tegenwoordig het model bij uitstek voor bedrijven in onze regio.”- Michael Todt, Head of Business Line - Business Continuity bij SVA GmbH
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-15T13:20:09.000Z Rubrik


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.