Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vierde keer FD Gazellen Award voor ITAM solutions

ITAM solutions, onafhankelijk marktleider op het gebied van IT Asset Management staat voor het vierde jaar opeenvolgend in de ranglijst van snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Hiermee mag ITAM solutions zich wederom een jaar lang een FD Gazelle noemen.

 

“Het geeft mijn team en mij enorm veel energie om te horen dat wij voor de vierde keer bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Onze krachtige visie wordt sterk neergezet door een team dat gedreven is om de ambitie van onze klanten waar te maken. De waardering van klanten en de beloning als FD Gazelle kan alleen waargemaakt worden met de juiste mensen aan boord. Dank aan het gehele ITAM solutions team voor deze top prestatie tijdens een bijzonder uitdagend jaar waarin we zijn geconfronteerd met de impact van COVID-19’’ aldus Simone van Sambeek, Managing Director ITAM solutions.

FD Gazellen word je niet zomaar.

Dit jaar organiseerde Het Financieele Dagblad voor de zeventiende keer de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland.

Om mee te kunnen doen aan de FD Gazellen moeten bedrijven aan strikte eisen voldoen. Zij dienen financieel gezond te zijn, een omzetgroei van minstens 20 procent over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden. Daar zijn wij bijzonder trots op.

Over ITAM solutions

ITAM solutions is een databedrijf dat haar klanten wil laten groeien op het gebied van IT & Software Asset Management (ITAM) en dat proactief advies uitbrengt aan verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan ICT, finance, inkoop, security, HR en legal. Op deze manier brengt ITAM solutions mensen, processen en technologie samen. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten van volledig objectief en eerlijk advies te voorzien. Zij zetten klanten in de ‘drivers seat’ van hun IT systemen, softwarelandschap en IT-budgetten. ITAM solutions heeft vestigingen in Eindhoven en Hoofddorp, is een gecertificeerd ‘Great Place to Work’ en viervoudig winnaar van de FD Gazellen Award.   

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met: 

info@itamsolutions.nl

T: +31 (0)40 2 369 05 40

www.itamsolutions.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-24T13:50:56.000Z ITAM solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.