Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems verkozen tot Top Low-Code Vendor door Software Reviews

OutSystems, een wereldwijde leider in high-performance applicatieontwikkeling, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot gouden medaillewinnaar en leider in de 2022 Low-Code Business Process Management categorie van het Data Quadrant Report uitgebracht door Software Reviews, een divisie van Info-Tech Research Group.

OutSystems ontving de hoogste samengestelde score van 8,6/10, waardoor het de hoogst gerangschikte leverancier is op basis van gebruikersbeoordelingen en -feedback met betrekking tot business value, producteigenschappen, gebruikerservaring, leverancierservaring en mogelijkheden.  

Gebaseerd op uitgebreide gebruikersfeedback, ontving OutSystems de hoogste algemene tevredenheidsscores in de volgende categorieën: waarschijnlijkheid om aan te bevelen, gecreëerde business value, mogelijkheden van de leverancier, gemak van beheer, gemak van aanpassing, beschikbaarheid en kwaliteit van de training. OutSystems stond ook op de eerste plaats voor belangrijke productkenmerken, waaronder machtigingen en governance, en mobiele ondersteuning, die van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling van zeer schaalbare, bedrijfskritische applicaties.  

OutSystems had ook een 92% positieve Emotional Footprint, dat is de samengevoegde emotionele respons van beoordelingen op het gebied van service, onderhandeling, product impact, conflictoplossing, strategie en innovatie.  

Naast het Data Quadrant-rapport bevestigt een recent Software Reviews Buyer Experience-rapport voor Low-Code Business Process Management dat op basis van de feedback van klanten 98% van de klanten OutSystems graag gebruikt, 92% van plan is hun licentie te verlengen en 90% zegt dat OutSystems van cruciaal belang is voor hun succes. 

"Bij OutSystems zijn we trots op de waarde die bedrijven halen uit ons platform, en onze niet aflatende focus op het succes en de tevredenheid van onze wereldwijde klanten. De erkenning van Software Reviews toont de kracht van OutSystems high-performance low-code  aan waarmee elke organisatie zijn prestaties drastisch kan verbeteren, en serieuze applicaties kan opleveren die uitzonderlijke bedrijfswaarde creëren", aldus Robson Grieves, Chief Marketing Officer van OutSystems.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-01T10:40:02.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.