Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress rondt overname van MarkLogic af

Progress (NASDAQ: PRGS), de vertrouwde leverancier van software voor applicatieontwikkeling en infrastructuur heeft MarkLogic, een leider in het beheer van complexe gegevens en semantische metadata overgenomen. Het is een nieuwe belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Progress.

Overname breidt Progress' toonaangevende productportfolio uit en zet de totale groeistrategie voort.

Progress (NASDAQ: PRGS), de vertrouwde leverancier van software voor applicatieontwikkeling en infrastructuur heeft MarkLogic, een leider in het beheer van complexe gegevens en semantische metadata overgenomen. Het is een nieuwe belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Progress.

"Onze totale groeistrategie bestaat uit drie pijlers: investeren en innoveren, acquireren en integreren en klanten succesvol maken. De overname van MarkLogic past in deze benadering door toonaangevende producten toe te voegen aan ons reeds sterke portfolio, nieuwe en zinvolle klantrelaties aan ons grote klantenbestand en aanzienlijke inkomsten voor onze omzet", aldus Yogesh Gupta, CEO van Progress. "Het uitbreiden van ons vermogen om onze klanten te bedienen stimuleert hun zakelijk succes. Dit is een enrome kans en we kijken er naar uit samen verder te gaan."

MarkLogic breidt de mogelijkheden van Progress verder uit met een krachtige NoSQL-database, geïnformeerde zoek functionaliteit en semantische AI. Het stelt gebruikers in staat om complexe, contextuele data te verbinden, te creëren en te consumeren. Het richt zich op een verscheidenheid aan use cases, zoals complexe uitdagingen op het gebied van klantgegevens, grote datavolumes, meerdere databronnen en -typen - maar beheert dit alles natively vanuit één uniform platform.

"MarkLogic biedt een unieke kans voor Progress-klanten. Door onze datamogelijkheden uit te breiden, krijgen onze klanten meer flexibiliteit in hoe en waar ze hun data kunnen benutten", aldus John Ainsworth, Executive Vice President, General Manager, Application and Data Platform, Progress. "Tegelijkertijd krijgen klanten van MarkLogic toegang tot een wereldleider met een bewezen staat van dienst op het gebied van software-infrastructuur."

Zoals eerder aangekondigd, heeft Progress MarkLogic overgenomen voor een aankoopprijs van 355 miljoen dollar. De transactie zal naar verwachting vanaf het tweede kwartaal van 2023 een positief effect hebben op zowel de niet-GAAP-winst per aandeel als de kasstroom.

Over Progress

Progress (Nasdaq: PRGS) zet zich in om de innovatie in organisaties in een door technologie gedreven wereld te stimuleren, momentum te creëren en hun weg naar succes te versnellen. Als de vertrouwde leverancier van de beste producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van bedrijfskritische software applicaties, stelt Progress klanten in staat de toepassingen en digital experiences te ontwikkelen die zij nodig hebben, deze te implementeren waar en hoe zij dat willen en dit alles veilig te beheren. Honderdduizenden organisaties, waaronder 1.700 softwarebedrijven en 3,5 miljoen ontwikkelaars, vertrouwen op Progress om hun applicaties op te bouwen. Meer informatie op http://www.progress.com .

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-10T13:06:33.000Z Progress


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.