Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

It2grow en Avi Networks maken slimme netwerken

It2grow, specialist op het gebied van cloud computing en Software-as-a-Service oplossingen, neemt de oplossingen van Avi Networks op in haar aanbod. Hiermee biedt It2grow haar klanten flexibele, schaalbare en beheersbare netwerken. Zo biedt It2grow een software-defined application delivery-oplossing die inzicht verschaft in de status van het netwerk in elke omgeving.

Door deze samenwerking is It2grow in staat moderne infrastructuren aan te leggen middels software-defined networking. Avi Networks biedt flexibele applicatiediensten tegen redelijke kosten. Vooral de diepgaande analyses, automatische scaling en beveiliging van applicaties zijn belangrijk voor de klanten van It2grow.

Patrick Louwe, directeur bij It2grow: “Avi Networks biedt oplossingen die voorheen niet verkrijgbaar waren. Onze klanten hebben behoefte aan inzicht in de status van het netwerk en applicatieperformance. Met deze oplossing bieden wij onze klanten overzicht en inzicht en weten wij altijd de vinger op de zere plek te leggen. Daardoor kan je heel snel schakelen en presteert het netwerk optimaal. Wij merken bovendien dat veel grote klanten hun fysieke omgeving inruilen voor een omgeving waarin software een grotere rol gaat spelen. Avi Networks speelt in op deze ontwikkelingen en biedt een software-defined platform dat kosten-efficiënt en schaalbaar is.”

Dirk Marichal, Vice President EMEA & India bij Avi Networks: “It2grow is een hands-on partij met oog voor innovatie in de netwerkomgeving. Organisaties hebben behoefte aan een stabiele netwerkomgeving, of dat nu on-premise, hybride of volledig in de cloud is. It2grow is vroeg betrokken bij het proces van het ontwerpen en implementeren van een netwerkomgeving. Ze zorgen samen met de klant voor een stabiele infrastructuur. Ook organiseren ze evenementen voor de eindklant waarbij nieuwe technologieën aan de tand worden gevoeld. Net als Avi Networks zijn ze erg klantgericht en gefocust op innovatie in het netwerk. Daarom zijn zij voor ons de geschikte partij om mee in zee te gaan.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-17T10:17:57.000Z Avi Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.