Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cadmes wint 17 SolidWorks partnerawards

Cadmes wint 17 SolidWorks partnerawards

Softwareleverancier Cadmes heeft 17 awards gewonnen tijdens SolidWorks World 2017. Deze prijzen zijn toegekend op basis van de geleverde prestaties bij klanten, kennis en ervaring van de medewerkers en toegevoegde waarde. SolidWorks World is een jaarlijkse gebruikersconferentie van de gelijknamige ontwerp-, engineering- en simulatiesoftware van Dassault Systèmes.

De belangrijkste awards voor Cadmes zijn de Top VAR Euro North Overall Performance, Top VAR Euro North Education en Top VAR Euro North PDM. Dit zijn erkenningen voor respectievelijk de beste totaalprestaties in de Euro North regio (Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië) en beste VAR op het gebied van educatieve toepassingen en datamanagement.

In 2016 heeft Cadmes een groot aantal klanten geholpen de innovatiecyclus te versnellen door het optimaliseren van bedrijfsprocessen, vanaf het eerste productidee tot en met de marktintroductie. Onder andere door de integratie van online productconfiguratie met ontwerpsoftware, 3D-printen en het verbeteren van zowel de interne communicatie als het productinformatiemanagement. Cadmes behoort al voor het 11de jaar op rij tot de Elite 190 club van beste SolidWorks-partners in de wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-21T11:50:00.000Z Cadmes


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.