Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys komt met virtueel kenniscentrum over AI

Unisys komt met virtueel kenniscentrum over AI

Unisys kondigt een nieuw Artificial Intelligence Center of Excellence (CoE) aan. Gebruikers krijgen via dit online kenniscentrum gratis toegang tot hulpmiddelen om hun expertise op het gebied van geavanceerde data analytics te vergroten.

Het CoE wordt in mei van dit jaar geopend, en helpt gebruikers en organisaties met:

Machine learning – Met behulp van instructies van experts en algoritmen voor machine learning kunnen gebruikers voorspellende modellen bouwen die op hun bedrijfsspecifieke behoeften aansluiten. Banken kunnen de hulpmiddelen bijvoorbeeld gebruiken om modellen te bouwen die creditcardfraude voorspellen en voorkomen, terwijl luchtvaartmaatschappijen de mensenstroom op luchthavens kunnen voorspellen of vluchtaansluitingen kunnen verbeteren.

Cognitive computing – Gebruikers kunnen gebruik maken van chatbots en computergestuurde assistenten die helpen met het oplossen van problemen, bijvoorbeeld op het gebied van helpdesk en overige ondersteuning van eindgebruikers.

Cyber analytics – Het CoE geeft toegang tot hulpmiddelen om cyberbeveiligingsdreigingen te voorspellen door detectie van ongewoon of afwijkend gebruikersgedrag en kwetsbaarheden die aangetroffen worden bij de analyse van de netwerk- en systeemgegevens uit de operationele gebruikersomgeving.

Internet of Things analytics – Het CoE maakt gebruik van locatiebewuste softwareoplossingen om gebruikers te helpen met het overzien en doorgronden van enorme hoeveelheid data die IoT-apparaten genereren.

"Binnen een paar jaar zal de overgrote meerderheid van grote en middelgrote organisaties wereldwijd gebruik maken van geavanceerde analytics om hun besluitvorming te verbeteren", zegt Dr. Rod Fontecilla, vice president en wereldwijd verantwoordelijk voor analytics bij Unisys. "We willen gebruikers laten zien hoe kunstmatige intelligentie hen kan helpen en geven daarom toegang tot onze unieke oplossingen en expertise, zodat hun organisaties ook in de toekomst competitief kunnen zijn."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-31T09:33:00.000Z Unisys
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.