Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Digital agency Snakeware definitief doorgebroken

Digital agency Snakeware definitief doorgebroken

SNEEK – Veel bedrijven hopen in hun sector ooit de nummer één te worden. Als die ambitie al wordt uitgesproken, blijft die meestal beperkt tot een zinnetje in het voorwoord van het jaarverslag. Hoe anders gaat dat bij Snakeware uit Sneek. Bij het digital agency staat het nummer 1 vanaf vandaag levensgroot voor het kantoor. “Een belofte aan iedereen die het wil horen en zien.”

Het nummer één is op alle mogelijke manieren op Snakeware van toepassing. Het Friese bedrijf gooit al jaren hoge ogen – in de online-sector en daarbuiten, maar brak in 2016 definitief door. Zo was Snakeware vorig jaar de eerste partij in Europa die software mocht ontwikkelen voor de revolutionaire HoloLens van Microsoft en heeft ze met Lightcurb het grootste wereldwijde platform voor proximity marketing. Bovendien bedient Snakeware de markt al sinds 2000 met eigen software voor het bouwen en beheren van elk type digitaal kanaal.

Belofte
“Daarin zijn wij nummer één”, zegt Marketing & Sales Director Ate van der Meer. “Daarnaast zetten we onze opdrachtgevers en medewerkers op één. De één voor ons pand vormt dan ook een zichtbare belofte aan alle mogelijke partijen.”

Snakeware bedient grote namen als Batavus, Koga, Detailresult Groep (o.a. DekaMarkt en Dirk van den Broek), Poiesz Supermarkten, Holland Casino, Lucas Bols, Staatsbosbeheer en Beter-Uit Reizen.

Recordomzet
Voor het digital agency was 2016 een recordjaar – opnieuw nummer één. Voor het eerst draaide het bedrijf een omzet van meer dan twee miljoen euro. Dit jaar gaat het nog harder. Het eerste kwartaal was het beste sinds de oprichting ruim twintig jaar geleden. Met een stijging van ruim 10 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Het nummer één staat voor de absolute top. Dat die top voor Snakeware in zicht is, blijkt wel uit de Verkiezing Friese Onderneming 2017 – onder de IT-bedrijven staat Snakeware daar op nummer één. Ook is Snakeware wederom genomineerd voor de MKB Innovation Award 2017 en de Accenture Innovation Awards 2017. En last but not least is de onderneming gevestigd op, hoe kan het ook anders, Veemarktplein één te Sneek.

Innovatie
Ate van der Meer kijkt nadrukkelijk breder dan Snakeware zelf. Hij wil dat Sneek als gemeente ook profiteert van de successen van digital specialists. “Wij willen Sneek landelijk, en daarna ook internationaal, op de kaart zetten als centrum voor innovatie.”

Snakeware, gevestigd in Sneek, realiseert sinds 1995 toonaangevende digitale producties die bedrijven een duurzaam concurrentievoordeel opleveren. Meer informatie over Snakeware is te vinden op www.snakeware.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-04T08:50:00.000Z Snakeware


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.