Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive voegt historische rapportage toe

Amstelveen, 5 december 2017 – Aerohive Networks™ (NYSE: HIVE), de onafhankelijke leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, maakt bekend dat het zijn dataplatform heeft uitgebreid met geavanceerde diensten voor historische rapportage. Gebruikers van de Aerohive cloud-oplossing krijgen daarmee de beschikking over een breder scala aan beheer-, rapportage- en hersteltools voor toegangsnetwerken.

Voor het verkennen van de historische data biedt HiveManager® NG - het platform voor cloud-based beheer van geïntegreerde vaste en draadloze toegangsnetwerken - een handige en gebruiksvriendelijke time slider, waardoor het mogelijk is om door de tijd te bewegen. Een zoekbalk met voorspellende invoerhulp stelt beheerders in staat om snel de status van gebruikers, applicaties en netwerken te raadplegen over een periode van 30 dagen. De langere bewaarperiode voor netwerkdata en de tools voor het sorteren daarvan geven real-time inzicht in het netwerkverbruik. Daarnaast is het eenvoudiger om problemen rond apparaten, omgevingen of gebruikers te identificeren en verhelpen. Deze functionaliteiten zijn beschikbaar vanaf elke gewenste locatie. Gebruikers kunnen ook een snapshot maken voor gebruik op een later tijdstip.

Voor organisaties met sterk gedistribueerde netwerken en beperkt personeel zijn netwerkbewaking en probleemoplossing lastige en tijdrovende taken. Cloud-based netwerkoplossingen vormen de basis voor gestroomlijnd, real-time netwerkbeheer. Aerohive zet de cloud-architectuur Elasticsearch in om de historische rapportage en probleemoplossing te vereenvoudigen. Daarvoor introduceert het bedrijf snelle en intuïtieve tools voor het doorzoeken van data en de nieuwe data reporting engine.

De uitgebreide diensten voor datarapportage van Aerohive worden ondersteund door het recentelijk uitgebreide wereldwijde cloud-netwerk. Aerohive is daarmee in staat om één miljoen beheerde apparaten en ruim tien miljoen verbonden clients te bedienen binnen één regionaal datacenter (RDC). De wereldwijde RDC’s van Aerohive verzamelen en analyseren data voor HiveManager NG.

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor een proefversie van HiveManager NG om zelf te ervaren hoe het cloud-platform van Aerohive voor een vereenvoudiging van het beheer van toegangsnetwerken zorgt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-05T09:22:31.000Z Aerohive


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.