Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Windows 10 oplossingen voor smart glasses

Toshiba presenteert nieuwe functionaliteit voor de dynaEdge DE-100 en AR100 Viewer. In samenwerking met wearable-partner Ubimax biedt Toshiba drie nieuwe modules waarmee gebruikers van de slimme werkbril werkprocessen in een productie- en onderhoudsomgeving kunnen verbeteren. De nieuwe mogelijkheden voor de onlangs gelanceerde assisted reality smart glasses zijn de eerste op Windows 10 gebaseerde oplossingen in de markt. Daarmee heeft de leverancier van mobiele apparatuur een wereldprimeur.

De nieuwe modules – xMake, xInspect en xAssist – beschikbaar op de Toshiba smart glasses zijn een gevolg van de intensieve samenwerking tussen Toshiba en Ubimax, wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke wearables. 

Met dit partnership presenteren beide partijen de eerste slimme werkbril met zoveel Windows 10 functionaliteiten die nog niet eerder op de markt beschikbaar waren

De drie nieuwe modules helpen productiviteit van eerstelijns productiemedewerkers te verbeteren:

xMake: brengt instructies in het directe zichtveld van de productie-, assemblage- of kwaliteitsmedewerker en past deze dynamisch aan tijdens het productieproces;

xInspect: geeft medewerkers, binnen én buiten, hands-free toegang tot checklists, visualisaties, schakelschema’s en andere informatie die essentieel is voor het efficient uitvoeren van onderhoudstaken;

xAssist: maakt, zelfstandig of in combinatie met xMake en xInspect, directe communicatie met een externe experts mogelijk. 

"Volgens ons onderzoek verwacht 82% van de Europese IT-beslissers binnen drie jaar aan de gang te gaan met smart glasses technologie,” zegt Maki Yamashita, Senior Vice President PC & Solutions EMEA van Toshiba Europe GmbH. “Beveiliging, betrouwbaarheid en standaardisatie binnen de bestaande IT-infrastructuur zijn nog grote zorgen. Onze Windows 10-oplossing rekent af met deze knelpunten. Bovendien biedt onze samenwerking met Ubimax extra functionaliteit waarmee werken met de slimme werkbril nog makkelijker en leuker wordt.”

"Onze samenwerking met Toshiba biedt gebruikers op de werkvloer een betrouwbare smart glasses oplossing met unieke functionaliteiten gebaseerd op het Windows 10 platform. Dat zal de acceptatie en afzet van de slimme werkbril verder helpen stimuleren”, aldus Jan Junker, Chief Commercial Officer van Ubimax.

Beschikbaarheid 

De nieuwe oplossingen zijn vanaf juni 2018 verkrijgbaar in heel Europa.

Ga voor meer informatie over dynaEdge naar www.toshiba.eu/dynaEdge

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-31T14:51:10.000Z Toshiba


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.