Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kleuren labelprinters voor in-house afdrukken

De OKI Pro Serie labelprinter brengt voordelig in-house afdrukken van kleine tot middelgrote labelopdrachten binnen handbereik. OKI Europe lanceert twee nieuwe labelprinters, de Pro Serie 1040 en 1050, die worden toegevoegd aan het steeds groeiende productaanbod van OKI Europe.

De Pro1040 en Pro1050 richten zich op nieuwe markten, vormen OKI's nieuwe innovatie op het gebied van labelafdruktechnologie en helpen bedrijven meer aandacht op hun producten te vestigen via snelle, eenvoudige en voordelige productie van opvallende labels.

Beide labelprinters uit de Pro Serie zullen naar verwachting de sterke positie van OKI in de afdruk- en verpakkingsindustrie in het EMEA-gebied ondersteunen. De Pro1040 en Pro1050 printers voor smalle formaten zijn speciaal ontwikkeld voor de groeiende markt van gebruikers die behoefte hebben aan een on-demand labelprinter die eenvoudig te installeren is en minimale training vereist.

De Pro1040 en Pro1050 zijn bedoeld voor intern gebruik en bieden klanten grotere vrijheid en volledige controle bij het afdrukken van labels, een proces dat nog vaak wordt uitbesteed. Gebruikers profiteren van een ruimere keuze aan labelontwerpen met een lager printvolume/hoge SKU-mix, kleinere voorraden van voorgedrukte labels en minder verspilling. De mogelijkheid om in-house labels af te drukken maakt ook een einde aan het wachten op zendingen van extern gedrukte labels. Gebruikers van beide printers kunnen nu hun eigen labels ontwerpen met ongekende creativiteit en flexibiliteit, en die op een breed scala van materialen afdrukken met een professionele afwerking in vier of vijf kleuren. 

De Pro1040 drukt af in CMYK, en de Pro1050 drukt af in CMYK plus wit (CMYK+W). Met de witte toner hebben gebruikers het extra voordeel dat zij kunnen afdrukken op transparante of gekleurde labels - dit wordt bereikt door een ondoorzichtige witte achtergrond af te drukken onder de CMYK-afbeelding, wat het afdrukresultaat nog opvallender maakt. 

De Pro1040 en Pro1050 kunnen afdrukken op allerlei media, van textuurpapier tot synthetische materialen, met witte, doorzichtige, ondoorzichtig of gekleurde substraten. In tegenstelling tot inkjetprinters, verwerken de labelprinters uit de Pro Serie nieuwe soorten materialen met gemak, waardoor bedrijven meer creatieve ideeën en complexe werkvormen kunnen verkennen. 

De Pro1040 en Pro1050 kunnen watervaste labels produceren die watervast zijn en niet verbleken door inwerking van UV-licht. Dit maakt deze printers ideaal voor het produceren van industriële labels, asset tracking labels, labels voor buitengebruik, labels voor gebruik in vries- of koelomgevingen, of labels voor verpakkingen, dranken en huishoudelijke artikelen. 

De Pro Serie labelprinters bieden eigenaren een uitstekende waarde voor hun geld dankzij hun hoge efficiëntie en lage investeringskosten voor labelproductie. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten afdrukopdrachten instellen dankzij flexibele configuratiemogelijkheden. 

Eigenaren van bedrijven en printserviceproviders (PSP's) zullen profiteren van on-demand, kleinschalige afdrukmogelijkheden voor kleurenlabels met een grotere aantrekkingskracht op nieuwe klanten en winstmogelijkheden uit lucratieve nieuwe inkomstenstromen. 

"De lancering van de Pro Serie labelprinters luidt een nieuw tijdperk op het gebied van labelafdrukken in," stelt Dennie Kawahara, Managing Director van OKI Europe. "Deze ontwikkeling in afdruktechnologie omvat een uitgebreid aanbod van media, creatieve en flexibele vormgeving en geavanceerde LED-kleurentechnologie. De Pro1040 en Pro1050 zijn zeer veelzijdige systemen die een grote impact zullen hebben op verschillende bedrijfstakken, ongeacht of ze in-house worden gebruikt of door PSP's om meer printopdrachten binnen te halen."

De systemen zullen getoond worden tijdens de volgende events:

·      Viscom (Milaan - Italië) 18 - 20 oktober 2018 

·      Label & Print (Madrid, Spanje) 12 - 13 november 2018

·      All4Pack (Parijs, Frankrijk) 26 - 29 november 2018

·      C!Print (Lyon, Frankrijk) 5 - 7 februari 2019

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-26T11:26:47.000Z OKI


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.