Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Deens digital agency Nodes innoveert Nederland

Europa's leidende full service app- en web ontwikkelaar Nodes stelt de Nederlandse Naos Wilbrink aan als nieuwe Managing Director in Nederland. Wilbrink, expert op het gebied van digitale productontwikkeling, zal het centraal in Amsterdam gelegen kantoor technische verdieping geven en het bureau onderscheiden van digitale kantoren in Nederland met nieuwe diensten.

Digitale Nederlandse revolutie

Het van oorsprong Deense bureau heeft een bewezen staat van dienst in het ontwerpen en bouwen van digitale producten over de hele wereld. De rol van Wilbrink om het Nederlandse Nodes-kantoor nu op de kaart zetten, sluit uitstekend aan bij zijn senior ervaring met digitale oplossingen. Het is specifiek de senior kennis waarmee Nodes na meer dan tien jaar een wereldwijde leider in digitale innovaties te zijn ook het kantoor in Amsterdam wil invullen: de innovatie en kwaliteit waarop het bedrijf al jaren haar succes bouwt, aangevuld met vernieuwde kennis. Nodes oprichter Andreas Green Rasmussen: "Er is een enorm aanbod aan digitale agentschappen in Nederland, dus de concurrentie is groot.”

Leidende Scandinavische technologie

Nodes levert gevarieerde digitale producten voor de grootste corporate bedrijven en miljoenen gebruikers. “Wij onderscheiden ons door de allerbeste in-house senior kennis op ieder vlak en ervaring van honderden real life cases voor bewezen kwaliteit waarop je merk kan bouwen. Denemarken, en Scandinavië in het algemeen, zijn leidend als het gaat om digitale prestaties, direct gevolgd door Nederland op een vierde plek. We weten daarom dat we een uitstekende partner zijn voor digitaal te transformeren bedrijven en overheidsorganisaties. Dit in combinatie met een bewezen lokaal team en de wens tot verdere digitalisatie in Nederland, overtuigt ons ervan dat onze toetreding tot Nederland goed getimed is,” motiveert Rasmussen zijn strategische keuze. 

Voice als de nieuwe interface

Wilbrink is voormalig Managing Director en oprichter van het Nederlandse digitale innovatiebureau aFrogleap, dat vorig jaar werd overgenomen door het Amerikaanse Merkle Group Inc. Als specialist in voice technologie komt met zijn aanstelling deze nieuwe service globaal via Nodes beschikbaar. "Al bij de eerste ontmoeting met Andreas Green Rasmussen, voelde ik een echte DNA-match," zegt Wilbrink. “We delen vergelijkbare waarden, evenals een optimistische en pragmatische aanpak. Nodes heeft een ongelooflijk sterke achtergrond en ik kan niet wachten om mijn ervaring en ideeën samen te smelten met de technische uitvoering.” Om tegelijkertijd de nieuwe onderscheidende voice service vorm te geven, is voice expert Maarten Lens-FitzGerald aangesteld om deze service te starten.

Growth journey  

De ambitie van Nodes is om een ​​van de belangrijkste spelers te worden op het gebied van geavanceerde digitale producten en innovatieprojecten in Nederland. Groei is een onderdeel van die reis. Dit jaar worden ontwikkelaars, designers en consultants toegevoegd aan het team in Amsterdam. Kennisdeling via evenementen en media staat eveneens op de agenda, onder meer over digitale strategieën over het gebruik van technologie om bedrijven te transformeren.    

Over Nodes 

Werk samen met een van Europa’s leidende bureaus voor digitale productontwikkeling. Met kantoren wereldwijd en een nummer 1 positie als digital agency in Denemarken en het Verenigd Koninkrijk en de grootste projecten voor onder meer food delivery service Careem NOW, internationale taxi platformen, reis- en transportbedrijven, Ramboll, (inter) nationale banken, de nummer 1 mobiele betaalservice MobilePay en digitalisering van onder meer overheidsdocumentatie voor het tot 'Meest Betrouwbare Merk’ gekozen e-Boks, de digitale mailbox die jaarlijks 500 miljoen documenten verzendt, ontwikkelt Nodes sinds de oprichting in Denemarken in 2008 wereldwijd dagelijks toepasbare digitale oplossingen voor miljoenen gebruikers die processen wereldwijd veranderen. Nodes maakt deel uit van het Japanse conglomeraat Monstar Lab en biedt tezamen meer dan 1100 specialisten voor succesvolle digitale transformaties. Wij laten uw bedrijf groeien. Digitaal. www.nodesagency.nl 

Noot voor de redactie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jarinde de Klerk, Marketing Manager bij Nodes, Nederland via jakl@nodesagency.com | +31 6 53 70 19 71

Nieuwezijds Voorburgwal 162 1012 SJ Amsterdam T 020 800 67 33

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-01T16:43:00.000Z Nodes


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.