Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI lanceert kleinste A3 printer op de markt

OKI Europe introduceert de nieuwe C800-serie ultracompacte A3-kleurenprinters die professionele in-house resultaten leveren voor elk type bedrijf. De C800-serie is ontwikkeld om elke grote (tot banners van 1,3m) of kleine afdruktaak snel en kosteneffectief te verwerken, met als doel om organisaties die hun drukwerk doorgaans uitbesteden dit nu in-house te laten doen.

De C800-serie is uitgerust met de baanbrekende digitale LED-technologie van OKI en is geschikt voor zeer uiteenlopende media in HD-kleur, van voorgesneden media tot opvallende posters en grote banners.  Dankzij het compacte formaat, hoge afdruksnelheden en hoogwaardige resultaten is de C800-serie de perfecte keuze voor elk type bedrijf, inclusief winkels en winkelketens

Dankzij de nieuwe energiezuinige fusertechnologie van OKI gaan inschakelen, opwarmen en uitschakelen erg snel, waardoor bedrijven met de C800-serie tijd en energie kunnen besparen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit of prestaties.

De C800-serie omvat de kleinste zakelijke A3-kleurenprinters op de markt, waaronder de veelzijdige C824 die ideaal is voor individuele gebruikers en werkgroepen met uiteenlopende behoeften. Bovendien biedt de C824 betaalbare dagelijkse documentproductie en uitstekende resultaten voor een breed scala aan verkoop- en marketingmateriaal. Gebruikers hebben via de OKI Mobile Print App ook toegang tot supportvideo's voor het oplossen van eventuele problemen. Private Print en optionele Card Release-technologie voor gebruikersverificatie voorkomen onbevoegde toegang en helpen bedrijfsgegevens te beschermen. De C824 is volledig uitgerust voor de verwerking van zowel lichte als zwaardere papiergewichten, van 64 tot 256 g/m² in een resolutie van 1.200 x 600 dpi, en verwerkt documenten in A6- tot A3-formaat, inclusief banners tot 1,3 m.

De C834 biedt dezelfde voordelen als de C824 en beschikt standaard over draadloze functionaliteit, zodat gebruikers direct kunnen afdrukken vanaf smartphones of tablets (alleen Android). Deze printer is geschikt voor AirPrint van Apple Inc en Google Cloud Print 2.0. De C834 biedt uitstekende high-definition ProQ2400-uitvoerkwaliteit op meerdere niveaus en heeft een resolutie van 1.200 x 600 dpi voor scherpe, heldere en goed leesbare afdrukken. Bovendien biedt de C834 lagere bedrijfskosten dankzij verbruiksmaterialen met hoge capaciteit. 

De C844, die over alle functies van de C834 beschikt, tilt de productie van professionele reclame-, marketing- en informatieborden naar een nog hoger niveau en levert superscherpe tekst en afbeeldingen van hoge kwaliteit in een afdrukresolutie van 1.200 x 1.200 dpi.

Elke printer uit de C800-serie is uitgerust met een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk scherm en is Blue Angel-gecertificeerd* voor energiezuinigheid.  De nieuwe fusertechnologie van OKI bespaart energie, terwijl de modus Automatisch Uitschakelen het stroomverbruik tot minder dan 0,15 W beperkt wanneer het apparaat niet in gebruik is. Hierdoor daalt het energieverbruik nog verder.

Automatisch dubbelzijdig afdrukken vermindert het papierverbruik en klanten hebben toegang tot het gratis recyclingprogramma voor verbruiksmaterialen van OKI, waardoor bedrijven zo duurzaam en kosteneffectief mogelijk in-house kunnen afdrukken.                                                                                       

"De introductie van de nieuwe A3-kleurenprinters uit de C800-serie is een belangrijke stap voor in-house afdrukken", aldus Anna Emilia Dorrington, Senior Product Marketing Manager van OKI Europe. "Door de inspanningen van OKI om afdrukken toegankelijk te maken voor iedereen, kunnen bedrijven nu meer in-house afdrukken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit levert heel veel mogelijkheden op voor elk type bedrijf, ongeacht of het nu gaat om autobedrijven, modewinkels, levensmiddelen- en drankenzaken of een ander bedrijf. Klantgerichte en visuele communicatie met een hoge impact kan snel, eenvoudig en betaalbaar worden geproduceerd met dezelfde kwaliteit die u zou verwachten van een professionele externe printshop."

"Hoewel de C800-serie perfect is voor de detailhandel, kan elk type bedrijf profiteren van deze baanbrekende nieuwe reeks printers. Van brochures en banners tot dagelijkse zakelijke documenten tot voorgesneden media zoals etiketten, labels en certificaten: de C800-serie biedt enorm veel mogelijkheden en neemt minimale ruimte in beslag."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-17T11:35:43.000Z OKI Benelux


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.