Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems en Everis betreden BeLux-markten

Brussel, 22 juli 2019 – IT Service Provider Everis en OutSystems, leverancier van hét platform voor low-code-applicatieontwikkeling, breiden hun samenwerking uit door deze naar de BeLux te brengen. everis opent een lokaal kantoor in Brussel om de BeLux markt te bedienen. Vanuit hun kantoor gaat Everis de digitale gebruikerservaring rond producten en diensten voor de verzekeringssector met low-code versterken. Low-code en agile methoden helpen verzekeraars de digitale transformatie te versnellen en de risico’s te verkleinen. Daarnaast groeit de low-code-markt voor apps snel (samengestelde jaarlijkse groei van 44% tussen 2017 en 2022) en wordt software een belangrijk concurrentievoordeel in alle sectoren.

Verzekeraars ondersteunen bij digitale transformatie 

IT Service Provider everis is sinds 2011 een vertrouwde partner van OutSystems. everis voert al OutSystems-projecten uit voor verzekeraars in regio's zoals het Iberisch schiereiland, het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika. Zij biedt het platform van OutSystems aan om verzekeraars sneller aan de behoeften van hun klanten te laten voldoen. Daarmee wordt de digitale transformatie van deze organisaties vormgegeven. Daarnaast doet everis BeLux een beroep op de 'Insurance Service Hub'. Dit is het expertisecentrum in Lissabon dat de vereiste OutSystems-vaardigheden biedt en sectorspecifieke kennis en oplossingen bezit. 

Jörgen Simon, Regional Director Channel & Alliances Nordics en BeLux bij OutSystems: "OutSystems is verheugd om ook in België en Luxemburg nauw samen te werken met everis. De low-code ontwikkeling in deze landen is enorm en we zijn blij om samen organisaties te begeleiden in hun digitale transformatie." 

Dirk Croenen, directeur van het Belux Insurance sector team: “De nood van onze klanten om snel digitale transformatie projecten te kunnen uitvoeren en snel te antwoorden op veranderend consumentengedrag is relevanter dan ooit. Tegelijkertijd blijft de alignering tussen business en IT en het blijven volgen van technische evoluties en integreren van oplossingen een enorme uitdaging voor onze klanten. Wij zijn er van overtuigd dat het OutSystems low-code-platform bijdraagt aan een hogere productiviteit tijdens de projectuitvoering en de value for money van het eindresultaat. Daarnaast faciliteert dit soort platformen een betere samenwerking tussen business en IT, met een focus op user experience, processen en productiviteit.” 

Eduardo Romano, ex-CIO van Liberty Seguros, klant van everis en OutSystems en nu directeur van het everis OutSystems competence centre: “Het ontwikkelen van systemen om een hogere betrokkenheid te realiseren en het inzetten van applicaties die gebruikers de beste user experience bieden, is tegenwoordig een vereiste. Alleen daarmee onderscheiden organisaties zich niet meer van de concurrentie. De uitdaging is om het sneller en beter dan de concurrent te doen en dat kan alleen met low-code-oplossingen.“ 

---- 

Over OutSystems 

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen. Klik hier voor meer informatie, volg OutSystems op Twitter of bezoek het bedrijf op LinkedIn

Over everis, een NTT DATA-bedrijf 

everis is een bedrijf dat deel uitmaakt van de NTT DATA-groep. Zij biedt bedrijfsoplossingen en strategieën, en zorgen voor de ontwikkeling en het onderhoud van technologische toepassingen en outsourcingdiensten. Het bedrijf, dat actief is in de sectoren banken, verzekeringen, industrie, nutsbedrijven, telecommunicatie, openbaar bestuur en gezondheidszorg, behaalde in het afgelopen fiscale jaar een omzet van 1,43 miljard euro. Momenteel zijn er meer dan 24.500 professionals in dienst en hebben zij kantoren en high-performance centra in 18 landen. Meer informatie is te vinden op https://www.everis.com. Facebook | Twitter | LinkedIn | YouTube 

Over NTT DATA Company 

NTT DATA is een toonaangevende leverancier op het gebied van consulting- en IT-services. Deze wereldwijde leider in innovatie heeft vestigingen in meer dan 50 landen, het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio. De nadruk ligt op het bieden van hoogwaardige professionele services voor lange termijn-engagement. Dit realiseren ze met een wereldwijd bereik, met behoud van lokale intimiteit voor consulting, systeemontwikkeling en outsourcing. Ga voor meer informatie naar https://www.nttdata.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-22T12:04:00.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.