Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VanRoey.be zamelt €7.050 in voor 3 goede doelen!

Terugblikkend op een succesvolle eerste editie organiseerden de medewerkers van VanRoey.be afgelopen vrijdag opnieuw een quiz voor het goede doel. Meer dan 140 deelnemers waren naar het Sancta Maria Instituut in Kasterlee afgezakt om er een gezellige quizavond te beleven en zo hun gekozen doelen te steunen. Op het einde van de avond mocht VanRoey.be drie cheques overhandigen: vzw Kadee € 3.960, Scholengroep VIBO € 2.080 en CoderDojo Belgium € 1.010.

Goede doelen gekozen door collega’s  

Door het enthousiasme na de eerste VanRoey.be Charity Quiz vorig jaar - wat € 6.000 opleverde voor To Walk Again vzw – was de beslissing om dit te herhalen, snel gemaakt. Iedere medewerker kon goede doelenvoorstellen waarvoor ze zicht zouden inzetten. Er werd uiteindelijk gekozen voor niet één, maar drie goede doelen. Projecten met een duidelijke focus op jongeren.  CoderDojo Belgium, een initiatief om jongeren via gratis workshops spelenderwijs te leren programmeren. Vzw Kadee, een organisatie die kinderen in armoede of in een maatschappelijk kwetsbare situatie een onvergetelijke vakantiekamp laat beleven. En Scholengroep VIBO. Het Vrij Instituut voor Buitengewoon Onderwijs in de omgeving van Turnhout dat steun zoekt voor het niet-gesubsidieerde gedeelte van haar nieuwbouw.  

Vrijdag de 13de  

Met vrijdag de 13de vond VanRoey.be een ideaal thema om haar quiz aan op te hangen. En ongeluk bracht deze vrijdag 13 september niet, in tegendeel! Iedere deelnemende ploeg mocht zélf bepalen naar waar het inschrijvingsgeld zou gaan. In totaal zamelde VanRoey.be zo - samen met de steun van haar klanten, leveranciers en andere quizfanaten - € 7.050 in. Een mooie beloning voor de gedreven medewerkers.  

Pat Van Roey: "Met deze editie hebben we onszelf opnieuw overtroffen! Niet alleen onze VanRoey’ers waren laaiend enthousiast over de vervolgeditie, ook van buitenaf kregen we veel positieve reacties. Bijna onmiddellijk na de start van deze campagne, was al snel de helft van de maximale capaciteit bereikt. Dat er uiteindelijk meer dan 30 ploegen hebben deelgenomen, is een onverhoopt succes! Het was weer een geslaagde quizavond. Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de steun en inzet. Echt iedereen heeft zijn beste beentje voorgezet om er een groot succes van te maken!"     

Benieuwd naar de andere partnerships van VanRoey.be? Lees meer over het MVO-beleid van VanRoey.be.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-17T12:06:18.000Z VanRoey.be


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.