Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CEO van Smile daagt open source wereld uit

CEO van Smile, Gregory Becue, en leider van de programmacommissie van dit grootscheepse Open Source community evenement roept organisaties en experts op een bijdrage te leveren aan de Open Source community.

Met zijn zogeheten ´call for papers´ daagt hij de Open Source community uit te blijven innoveren.

Dit jaar staat de bijeenkomst vooral in het teken van kunstmatige intelligentie. Hoe slimme algoritmes te ontwikkelen op basis van open source technologie. Ook data management, blockchain technologie, cybersecurity, internet-of-things, cloud- e-commerce en mobiele oplossingen komen ook aan bod.

“Ondanks dat adoptie van het open innovatiemodel een aantal jaren geleden tijd nodig had, is Open Source nu overal geaccepteerd. Open Source technologie vormt inmiddels het hart van vele innovaties bij start-up bedrijven, overheidsinstanties en zelfs beursgenoteerde organisaties. Steeds meer bedrijven en instellingen profiteren van de openheid, stabiliteit en het dynamische karakter van de technologie. De snelgroeiende Open Source community bevestigt dat keer op keer”, vertelt Gregory Becue, bestuurder bij Smile.    

Naast de CEO van Smile nemen bestuurders van Capgemini, GitHub, Snips, IBM en Kaliop deel aan de programmacommissie van deze vijfde editie van de Europese Open Source summit in december. Het aanleveren van papers kan via http://cfp.opensourcesummit.paris/      

Deze Open Source Summit in Parijs breidt zich uit naar een ware Europese hub voor IT-professionals actief in de Open Source community.    

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-30T14:32:11.000Z SMILE


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.