Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Update Extreme Networks rond COVID-19

Bedrijf helpt klanten in coronatijd met oplossingen voor externe netwerken, thuisonderwijs, pop-upnetwerken voor triage in de gezondheidszorg, virtuele training, flexibele financiering en meer

Amstelveen, 26 maart 2020 – Als gevolg van de COVID-19-pandemie passen mensen wereldwijd zich aan aan de nieuwe realiteit. Extreme Networks, Inc (Nasdaq: EXTR) leeft mee met iedereen die getroffen is en is ontzettend dankbaar voor de harde werkers en organisaties die de strijd tegen deze ziekte in de frontlinie aangaan. Extreme staat niet in de frontlinie. Maar net als veel andere ondernemingen doen we ons uiterste best te helpen waar we kunnen, op ons terrein.  

Zo is het overduidelijk geworden dat we – nu overheden vol inzetten op sociale onthouding om de verspreiding van het coronavirus in te dammen – afhankelijk zijn geworden van onze vaste en draadloze netwerken om elkaar verbonden en geïnformeerd te houden. Voor al onze klanten wereldwijd is de netwerkinfrastructuur meer dan ooit van vitaal belang om hun bedrijf draaiend en overeind te houden. Om hen hierbij te helpen, hebben we innovatieve en praktische oplossingen ontwikkeld, zoals de draagbare Branch Kit om snel en veilig verbinding te kunnen maken op tijdelijke locaties. We helpen klanten waar we kunnen nu werknemers vanuit huis werken en scholen online onderwijs aanbieden – een situatie die snel ‘het nieuwe normaal’ aan het worden is. 

Meer informatie (Engels): 

  • Draagbare Branch Kit
  • Hoe degelijk is uw businesscontinuïteitsplan? Hoe de coronaviruspandemie (COVID-19) uw bedrijf op scherp zet
  • Bekentenissen van een huiverige thuiswerker

Om virustests te faciliteren en te voorkomen dat de vraag aan zorginstellingen een steeds zwaardere wissel op hun netwerk trekt, biedt Extreme een snel reagerende Wi-Fi 6 mesh-netwerkoplossing vanuit de cloud. Het systeem werkt als een veilige, versleutelde extensie op de bestaande ziekenhuisinfrastructuur en voldoet aan de HIPAA-protocollen (Health Insurance Portability and Accountability Act – Amerikaanse privacywetgeving voor de gezondheidszorgsector, hanteert normen die vergelijkbaar zijn met die van de AVG). Het systeem kan opgeschaald worden naar meerdere mobiele klinieken, testfaciliteiten en quarantaineverblijven. 

Voor klanten en partners die hun carrière op koers willen houden, bieden wij tot en met 20 juli 2020 gratis cloudcertificeringstrainingen die waar ook ter wereld via een internetverbinding zijn te volgen. De training behandelt de basis van WiFi, ExtremeCloud IQ, ons vierde generatie cloudmanagementplatform en ExtremeWireless-technologieën. 

We bieden onze klanten ook vandaag nog de netwerkoplossing die ze nodig hebben. Met Extreme Capital Solutions kan de betaling daarvan opgeschort worden tot 1 juli 2020. Zij kunnen zo de grip op hun cashflow verbeteren en de kosten spreiden door na de uitsteltermijn maandelijks of jaarlijks te betalen. 

Onze teams voor support en professionele service blijven ter plaatse om klanten in hun cruciale omgeving te ondersteunen en te helpen bij het tot stand brengen van betere verbindingen om zo het toegenomen verkeer op te vangen en tegemoet te komen aan de nieuwe en veranderende eisen. Onze sales- en fieldengineers blijven samenwerken met onze teams om ervoor te zorgen dat projecten doorgaan zoals gepland. We gaan ook door met onze service, software-updates en ondersteuning. 

We maken grote sprongen in het opschroeven van onze productiecapaciteit en werken hard aan een ongehinderde toevoer na de onderbrekingen in China van de afgelopen maanden. We verwachten dat we de capaciteit van onze productieketen deze maand op 70 procent kunnen krijgen – na de 40 procent van vorige maand – en dat we in mei 2020 op 100 procent zullen zitten. We zien dat de leveranciers van onze onderdelen, in het kielzog van onze fabrikant, ook bezig zijn hun capaciteit op te schroeven. We verkleinen de risico’s, treden regelmatig in contact met klanten, zorgen dat het materiaal binnenkomt en dat onze onderneming blijft draaien. 

Extreme staat klaar om ondersteuning te bieden – op welke manier dan ook – zodat onze klanten ook de komende maanden en jaren kunnen blijven bloeien en groeien. 

###

Over Extreme Networks: 

Extreme Networks, Inc (EXTR) biedt een probleemloze netwerkervaring die iedereen verder brengt. We verkennen de grenzen van technologie met de kracht van machine learning, artificial intelligence, analytics en automatisering. Meer dan 50.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze end-to-end netwerkoplossingen in de cloud en op onze topservice die hen helpt bij het versnellen van de digitale transformatie en hen laat groeien. Meer informatie is te vinden op de website van Extreme – of volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook. 

Toekomstgerichte uitspraken 

Uitspraken in dit persbericht, waaronder die over de toevoerketen van het bedrijf en de mogelijke impact van verstoringen door COVID-19 op de toevoerketen, zijn toekomstgerichte uitspraken zoals bedoeld in de ‘safe harbor’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze toekomstgerichte uitspraken gelden vanaf de dag van publicatie. Verschillende belangrijke factoren kunnen ervoor zorgen dat de feitelijke gebeurtenissen wezenlijk afwijken van de gebeurtenissen zoals vermeld of geïmpliceerd in dergelijke toekomstgerichte uitspraken. Daaronder vallen onder meer uitspraken over de toevoerketen of andere gevolgen van COVID-19, de beurskoers van het bedrijfsaandeel zoals die van tijd tot tijd geldt, de aard van andere investeringsmogelijkheden voor het bedrijf zoals die zich van tijd tot tijd voordoen, de kasstroom van het bedrijf uit bedrijfsactiviteiten, algemene economische omstandigheden en andere factoren zoals besproken onder item 1A. ‘Risk Factors’, in het jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K, het kwartaalverslag op formulier 10-Q en andere verslagen zoals ingediend bij de SEC. Het bedrijf verplicht zich niet tot het herzien van toekomstgerichte uitspraken als gevolg van nieuwe informatie, bepaalde ontwikkelingen of anderszins. Als gevolg van deze en andere risico’s kunnen de feitelijke gevolgen wezenlijk afwijken van die zoals genoemd in dit persbericht, en een wezenlijk nadelig effect hebben op de financiële situatie van het bedrijf en de bedrijfsresultaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-26T11:34:17.000Z Extreme Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.