Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems komt met nieuw partnerprogramma

OutSystems, leverancier van hét low-code-platform voor applicatieontwikkeling, lanceert een vernieuwd partnerprogramma. Het programma biedt nieuwe voordelen en uitgebreide mogelijkheden voor system integrators, vendoren en andere channelpartners die hun inkomsten willen laten toenemen.

Zij voegen waarde toe door klanten te ondersteunen met het versnellen van de digitale transformatie en het voldoen aan de innovatiebehoefte van de business. Dit doen zij met behulp van technologie, expertise en managed services gericht op het benutten van de efficiëntie en mogelijkheden van het low-codeplatform. OutSystems investeert in haar partnerprogramma om het tempo van de adoptie te verhogen en het succes van klanten en de ROI te versnellen. Het aangepaste programma zorgt er onder andere voor dat partners op nieuwe manieren in contact komen met klanten, resultaten meetellen en er nieuwe licentiemogelijkheden zijn.

 

Het nieuwe programma

Het nieuwe partnerprogramma biedt voordelen voor vier typen partners: channelpartners, globale system integrators (GSI's), onafhankelijke softwarevendoren (ISV's) en managed services providers (MSP's). Hoogtepunten van het nieuwe programma zijn onder andere:

Systeemintegratoren krijgen op competenties gebaseerde autorisaties, waarmee zij onderscheidend kunnen zijn. Vanaf nu zijn de beschikbare partnerautorisaties gebaseerd op vaardigheden en succesvolle levering aan de klant. Daarnaast zijn er voor dit jaar meer dan 20 certificeringstrajecten gepland.

Industrie- en gebruiksspecifieke bedrijfsoplossingen van partners zijn beschikbaar in de nieuwe OutSystems-oplossingencatalogus en in de Forge, een opslagplaats van herbruikbare apps, widgets, thema's, sjablonen en connectoren. Partners kunnen hun diepgaande expertise in de sector aantonen door meerdere oplossingen op de markt te brengen. 

ISV- en MSP-licentieprogramma's stellen softwarebedrijven in staat om nieuw aanbod op het OutSystems-platform te ontwikkelen, te verkopen en te beheren. ISV en MSP partners krijgen betere toegang tot het OutSystems platform, unieke licentie- en prijsvoorwaarden en ondersteunende diensten om snel maatwerk producten te bouwen en unieke diensten op de markt te brengen.

 

"Onze partners zijn natuurlijke verlengstukken van ons team, daarom is hun succes van cruciaal belang voor ons en voor onze klanten", zegt Peter Dunlap, VP Channels and Alliances bij OutSystems. "We willen partners ondersteunen bij het creëren van unieke kansen. Daarnaast kunnen we met dit programma de partnerships die we al vele jaren hebben, verder uit te bouwen."

 

Deloitte, KPMG en Coolprofs over het programma

"We werken al vele jaren met OutSystems in meerdere regio’s en dit nieuwe programma toont de verschillende manieren waarop onze partners toegevoegde waarde voor onze klanten leveren. Van het scopen van een project tot het leveren van toepassingen, van het bouwen van industrie specifieke versnellers tot het op de markt brengen van nieuwe producten, het 2020 Partnerprogramma definieert en beloont de talloze manieren waarop we OutSystems gebruiken om klanttevredenheid te realiseren en diverse inkomstenstromen te behouden". Axel Rupp, Partner bij Deloitte Consulting - GSI Partner

“Als GSI zoeken we de meest flexibele tools die applicatieontwikkeling en business innovatie faciliteren. Binnen een transformatie-aanpak maken we meestal gebruik van een ecosysteem van technologieën op basis van een low-code-platform. We werken met OutSystems omdat het platform geschikt is voor zelfs de meest complexe projecten. Het nieuwe partnerprogramma stelt ons in staat om het OutSystems-platform te gebruiken om meerdere inkomstenstromen te genereren.” Rui Gonçalves Partner, adviseur bij KPMG - GSI Partner

"Met behulp van het OutSystems platform kan Coolprofs software en managed services op de markt brengen. Het partnerprogramma opent nieuwe zakelijke mogelijkheden: van het lanceren van een nieuw product, tot het beheren van een oplossing op maat voor één klant. Dit biedt ons meer kansen om omzet te realiseren door aan de vraag van de klant te voldoen". Camilla Ramberg, Chief Executive Officer bij Coolprofs - Channel en ISV Partner

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-14T16:12:03.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.