Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Link11 selecteert Lantech als eerste partner in de Benelux

Link11 kondigt aan dat het Lantech heeft geselecteerd als eerste partner in de Benelux. Link11 is een Duits securitybedrijf dat een volledig geautomatiseerd en realtime Cloud-beveiligingsplatform heeft ontwikkeld, waardoor ze binnen 10 seconden alle aanvallen kunnen tegenhouden. Volgens analisten, zoals Gartner en Frost & Sullivan, biedt het cybersecuritybedrijf de snelste mitigatie (TTM) die op de markt verkrijgbaar is. Dankzij de samenwerking met Lantech kan Link11 verdere groei realiseren en klanten lokale ondersteuning en beheer bieden.

Link11 heeft voor Lantech gekozen vanwege de ruime ervaring in het adviseren, realiseren en beheren van netwerk infrastructuren en IT-beveiligingsoplossingen. Lantech zal het gehele portfolio van Link11 gaan leveren en daarnaast lokale ondersteuning bieden op het gebied van implementatie en beheer. De ervaren specialisten van Lantech zijn inmiddels volledig getraind en gecertificeerd en staan klaar om eindgebruikers 24/7 te bedienen. 

De samenwerking met Lantech biedt tevens de mogelijkheid om de activiteiten van Link11 in de Benelux verder op te schalen. Volgens het cybersecuritybedrijf neemt de vraag naar geautomatiseerde en op AI gebaseerde beveiligingsoplossingen alsmaar toe, omdat aanvallen steeds complexer en dynamischer worden. Om te voldoen aan deze behoeften heeft het bedrijf enkele maanden geleden een nieuw kantoor geopend in Nederland en Thomas Kramps aangesteld als regionaal directeur voor de Benelux. 

“Geautomatiseerde realtime security wordt steeds belangrijker vanwege de komst van nieuwe technologie. Dankzij nieuwe technologieën, zoals 5G en edge computing, evolueert de digitale wereld in een razend tempo en is downtime onacceptabel,” aldus Sebastiaan Kors, directeur bij Lantech. “Dankzij de samenwerking met Link11 kunnen we een geavanceerd Cloud Security Platform toevoegen aan ons portfolio, dat volledig geautomatiseerd is en realtime reageert. Het platform biedt de snelste mitigatie (TTM) op de markt en kan aanvallen binnen 10 seconden herkennen en tegenhouden. Bovendien heeft het bedrijf een gepatenteerd zelflerend AI-schild ontwikkeld dat menselijke fouten kan uitsluiten.” 

Thomas Kramps, regional director bij Link11 voegt toe: “De samenwerking met Lantech is een belangrijke eerste stap om verdere groei in de Benelux te kunnen realiseren. Het bedrijf bewijst al meer dan 20 jaar dat zij veel kennis hebben in het leveren, bouwen en beheren van hoog kwalitatieve en veilige ICT-infrastructuren. Bovendien beschikt Lantech over voldoende specialisten om projecten tot een goed einde te brengen. Wij zien Lantech dan ook als een verlengstuk van onze organisatie.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-17T10:26:49.000Z Link11


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.