Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Evident heeft een platina-partnerstatus ontvangen van Intershop

B2B digital bureau Evident, gevestigd in Utrecht en Lissabon, heeft het Intershop Platinum partnerniveau behaald. Deze nieuwe status erkent de indrukwekkende resultaten van gezamenlijke implementatieprojecten met innovatieve fabrikanten en groothandels.

Dr. Jochen Wiechen, CEO van Intershop, legt uit: “Intershop en Evident zijn beide digital specialisten. We richten ons beiden volledig op de B2B-markt. Recente klanten zijn onder meer ShipSupport, Fluiconnecto, Aalberts Industries, Vanderlande Industries, RAI Amsterdam, Dynapac. Binnenkort zal een volgende nieuwe B2B-klant worden aangekondigd. Dit trackrecord is indrukwekkend voor alle betrokkenen. ”

Het portfolio van Evident reikt veel verder dan kennis van technologie en implementatie. Ze zijn ook een thought-leader in B2B digital en ontwikkelen als zodanig verschillende evenementen, interactieve roundtables en publicaties voor B2B-bedrijven. Deze leiden tot diepgaande inzichten die via verschillende kanalen worden gedeeld om de digitale B2B-community vooruit te helpen. Een voorbeeld is de B2B Digital Group, een gezamenlijk initiatief van Evident- en Intershop. De leden van de Expertgroep komen regelmatig bijeen om de huidige uitdagingen te bespreken, ervaringen uit te wisselen en ideeën te ontwikkelen voor B2B commerce in productiebedrijven en groothandel. Van deze meetups worden video's gemaakt die te vinden zijn op het B2B Digital Group channel on YouTube.

Herbert Pesch, CCO bij Evident en mede-oprichter van de B2B Digital Group, merkt op: “Evident helpt B2B-bedrijven in de steeds veranderende digitale wereld. Samen met Intershop hebben we de expertise om technologie in te zetten om verkopen en services te stimuleren. Bovendien is het de expertise binnen onze B2B- gemeenschap die ons gezamenlijke succes voedt - net als dat van onze klanten. Het is geweldig om deel uit te maken van deze win-win-win-setting en we willen het graag zien groeien. Lets Talk B2B!"

Van iedere door Evident georganiseerde meetup worden video's gemaakt, deze kan je vinden op B2B Digital Group channel on YouTube.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-22T14:32:53.000Z Intershop


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.