Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Harmony omarmt snelle applicatieontwikkeling met OutSystems

Hasselt/Zaventem – Harmony, leverancier van business- en IT-consultancy, heeft per 1 oktober een strategisch partnership gesloten met OutSystems, leverancier van het platform voor softwareontwikkeling. Met de samenwerking wordt de volgende stap gezet in de dienstverlening rondom digitale transformatie met snelle, kwalitatieve applicatieontwikkeling. Harmony is actief in de financiële sector en de overheid.

Kennis opbouwen en eerste OutSystems-project opstarten

De adoptie van low-code-softwareontwikkeling staat in België nog in de kinderschoenen. Na een test met meerdere platformen heeft Harmony gekozen voor OutSystems vanwege de snelheid en kwaliteit waarmee applicaties worden ontwikkeld. Met deze samenwerking maakt Harmony van snelle applicatieontwikkeling een speerpunt binnen de digitale transformatie van klanten. Harmony heeft de ambitie om OutSystems-productspecialist te worden.

Maarten Bruyneel, managing director bij Harmony: “We zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden van het OutSystems-platform. Onze combinatie van business- en IT-consultancy gaat goed samen met een low-code-platform omdat het de twee werelden nog dichter bij elkaar brengt. Met dit platform kunnen we heel snel van idee naar uitvoering gaan en ideeën vanuit de business snel uitwerken. Wij leveren bij Harmony het complete plaatje, van ideevorming tot en met implementatie en beheer.”

Robert Daniëls, sales director bij Harmony: “Multi-value applicatieontwikkeling speelt een steeds grotere rol in de digitale transformatie van onze klanten. Met OutSystems bieden we snelheid én kwaliteit, een combinatie waarvan de kracht nog onderbelicht is in België. Wij willen daar verandering in brengen, te beginnen bij ons huidige klantportfolio.”

“Harmony is een ambitieuze organisatie die het low-code-verhaal goed op waarde schat,” stelt Jörgen Simon, regional director channel and alliances Nordics en BeLux bij OutSystems. Simon: “Ze willen een absolute productspecialist worden en vanuit daar de OutSystems-propositie uitbouwen. Hun sterke positie in de financiële sector is voor ons waardevol. In deze markt zien we al OutSystems-klanten die nu vier keer sneller groeien dan hun branchegenoten.”

----

Over Harmony

Harmony zorgt voor een vlotte transformatie naar een digitale organisatie. Team up for change kenmerkt de aanpak. Harmony staan bekend om hun coöperatieve, no-nonsense aanpak die verder reikt dan enkel IT en ook de business-kant omvat. Ze werken aan de aan de transformatie naar een digitale organisatie op verschillende domeinen en in verschillende sectoren. Harmony levert telkens integrale dienstverlening: van consulting, over implementatie van ‘off the shelf’ oplossingen tot managed services. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-12T09:39:07.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.