Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DP Creative wordt onderdeel van de Rotterdamse H1 Group

DP Creative, het Rotterdamse design- en webdevelopmentbureau sluit zich per 1 november 2020 aan bij de snel groeiende H1 Group. Na een eerdere succesvolle fusie in juli 2020 met het e-commerce bureau Supportdesk, is deze overname van DP Creative voor H1 een logische volgende stap die bij de groeistrategie van de H1 Group past.

H1 Group is voor de toekomst op zoek naar andere fusie en overname partners in Nederland en België. De fusies zorgen ervoor dat de business units elkaar versterken en meer slagkracht hebben in de toekomst. 

Peter de Jong, oprichter van DP Creative blijft betrokken en zal DP Creative blijven leiden.

Peter de Jong: 'We waren op zoek naar een sterke webdevelopment partner die DP Creative kon helpen verder te laten groeien in de regio Rotterdam maar ook in de rest van de Benelux. Zo kunnen we ons netwerk uitbreiden en als team meer voor elkaar krijgen. Eén plus één is tenslotte drie! Als onderdeel van H1 webdevelopment zijn we verzekerd van voldoende kennis en capaciteit om nu ook complexe of grotere projecten aan te kunnen met het hele team van de H1 Group.' 

Michel Willems, mede oprichter van H1 webdevelopment vult hierbij aan: 

'De fusie met DP Creative heeft ertoe geleid dat we in contact kwamen met nieuwe sectoren, zoals Vastgoed en Zorg. De combinatie van de creativiteit van DP Creative en deze nieuwe sectoren zijn van grote toegevoegde waarde voor de H1 Group. Onze technische kennis en onze grote webdevelopment capaciteit zorgt ervoor dat we doelstellingen kunnen realiseren die we anders niet hadden kunnen realiseren op korte termijn.

Het label DP creative blijft dus bestaan. Het grotere gezamenlijke team zorgt wél voor extra slagkracht en innovatiemogelijkheden voor kleine én grote projecten. De H1 Group bouwt en onderhoudt, afhankelijk van de klantbehoefte Shopware of Magento webshops en Wordpress websites. Ook ontwikkelt H1 webdevelopment marktplaatsen voor zowel B2C als B2B bedrijven en implementeert het Pim systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-16T14:27:00.000Z H1 webdevelopment


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.