Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems kondigt strategische samenwerking aan met Amazon Web Services

Utrecht – OutSystems, leverancier van het moderne applicatie-ontwikkelplatform, gaat een meerjarige overeenkomst aan met Amazon Web Services (AWS). Deze samenwerking biedt OutSystems de mogelijkheid diepere integraties met AWS-diensten in de OutSystems Cloud te leveren.

Hiermee kunnen klanten wereldwijd verbeterde DevOps, data en analytics, artificial intelligence/machine learning (AI/ML) en andere AWS-diensten implementeren in applicaties. De combinatie van OutSystems en AWS biedt klanten een betere en efficiëntere manier om complexe, belangrijke software naar de cloud te migreren. De combinatie van OutSystems en AWS biedt klanten de hoogste kwaliteitseisen op het vlak van schaalbaarheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid.

De volgende stap voor de OutSystems Cloud

Dit partnership heeft als doel om het aanbod van de OutSystems Cloud te ontwikkelen en klanten, ongeacht omvang of branche, in staat te stellen snel applicaties te ontwikkelen in een volledig beheerde omgeving. OutSystems en AWS werken samen om te investeren in mensen, technologie en processen zodat meer klanten een soepele adoptie van de OutSystems cloud kunnen realiseren. Dit is mogelijk vanuit zowel de bestaande OutSystems-omgeving als vanuit meer traditionele manieren van ontwikkelen. De samenwerking onderstreept het belang van snellere innovatie voor ontwikkelaars, door de drempels van legacy software-tools weg te nemen en meer clouddiensten in applicaties te integreren. OutSystems en AWS bieden een vereenvoudigd consumptiemodel voor de OutSystems Cloud door het aan te bieden in de AWS Marketplace en te investeren in de OutSystems Forge marketplace. Dit stimuleert en democratiseert innovatie in de developer-community.

"Onze relatie met AWS is een fundamenteel onderdeel van onze missie om elke organisatie de kracht van innovatie door middel van software te geven", zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. "OutSystems Cloud stelt onze klanten in staat om hun applicaties sneller en eenvoudiger te ontwikkelen en tegelijkertijd de voordelen van AWS te benutten. We blijven onze klanten- en develop-community ondersteunen door verder te investeren en ons platform te optimaliseren, aangezien deze strategische samenwerkingsovereenkomst middelen en inzet van beide bedrijven biedt om zich te blijven richten op het leveren van een veel grotere waarde."

"OutSystems deelt de inzet van AWS om te innoveren ten behoeve van onze gezamenlijke klanten, en om de diensten en producten te creëren die zij vandaag de dag nodig hebben", zegt Doug Yeum, hoofd van de Global Partner Organization, Amazon Web Services, Inc. "We zijn verheugd om onze samenwerking met OutSystems voort te zetten om hun cloudaanbod uit te breiden met de breedte en diepte van AWS-diensten op gebieden zoals ontwikkeltools, data en analyse, en machinaal leren om onze gezamenlijke klanten de mogelijkheid te bieden om applicaties te ontwikkelen en uit te voeren met behulp van de schaalbaarheid, veiligheid en flexibiliteit die AWS biedt.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-07T15:32:13.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.