Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dagelijkse gadgets die het investeren waard zijn

We kunnen het ontkennen maar stiekem houden we allemaal van gadgets, of in ieder geval van gemak. Dit is iets wat handige gadgets zeker met zich mee brengen. Maar tegenwoordig is er zoveel te koop op het gebied van technologie, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De nieuwste gadgets kosten echter wel flink wat geld. Dus daarom is álles kopen ook geen optie. Sommige gadgets zijn echter zeker jouw investering waard, terwijl je anderen met een gerust hart links kunt laten liggen. Welke jouw zuurverdiende geld waard zijn? Wij zetten ze op een rijtje.

Altijd online

Een telefoon is tegenwoordig voor velen prioriteit nummer één. Eigenlijk is telefoon een achterhaald woord, want er wordt nog maar weinig met een smartphone gebeld. Er wordt vooral gemaild, gewhatsappt en wat nog meer. Een goede telefoon is dan ook een must. Hierin investeren is een keuze waar je iedere dag plezier van hebt en als het goed is voor jaren. Een Iphone 12 is dan bijvoorbeeld een super goede keuze. Mocht dat net boven je budget zijn, ga dan voor een Iphone SE 2022. Beide goede opties en het voordeel is dat je ze altijd kunt uploaden naar de nieuwste besturingssystemen van Apple. Dat is belangrijk om lang mee te kunnen.

Alles geteld

Door al het gemak wat gadgets met zich meebrengen, worden we helaas ook steeds luier. Een stok achter de deur is daarom een goed idee. Een smartwatch kan hierbij zeer stimulerend en behulpzaam zijn. Het telt je stappen, monitort je slaap en het houdt je hartslag bij. Zo krijg jij inzicht in je gezondheid en de status daarvan. Maar ook de simpelere opties zoals de stopwatch zijn handig om te gebruiken tijdens je hardlooprondje of je minuutje planken. Kleine dingen die altijd bijdragen aan je gezondheid!

Slimme huishouding

In tijden van hoge energierekeningen en stijgende gasprijzen kan het geen kwaad te investeren in het verduurzamen van je huis. Naast zonnepanelen en waterpompen kun je ook gadgets gebruiken zoals een slimme thermostaat en verlichting. Hiermee hoef jij de verwarming niet de hele tijd onnodig aan te laten om ’s avonds toch in een warm huis thuis te komen, deze zet je gewoon aan op afstand. Hoe handig én comfortabel is dat.

Kortom; de allernieuwste geluidsinstallatie heb je wellicht niet nodig, maar bovenstaande gadgets gaan je leven wel verrijken of in ieder geval vergemakkelijken. Hierin investeren is dan ook nooit weggegooid geld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-08T08:09:05.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.