Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avi Networks integreert met Microsoft Azure

Avi Networks, leider op het gebied van next-gen load balancing en applicatiediensten, kondigt een integratie met Microsoft Azure aan. Azure-gebruikers kunnen vanaf nu gebruik maken van de applicatiediensten van Avi Networks om belangrijke applicaties uit te rollen, te beheren en te beveiligen door middel van het Avi Vantage-platform. Adobe Systems maakt gebruik van haar Adobe Experience Cloud-oplossingen op Microsoft Azure, met applicatiediensten van Avi Networks.

Het Avi Vantage-platform schaalt dynamisch mee met de vraag door verschillende diensten naar boven of naar beneden te verplaatsen. Tegelijkertijd biedt het real-time inzicht in applicatieprestaties, security en eindgebruikerservaring.

De voordelen van Avi’s integratie met Microsoft Azure zijn als volgt:
• Eenvoudige migratie van applicaties met uitgebreide applicatie-uitrol diensten;
• Geautomatiseerde voorziening van load balancing, web application firewall en een elastische dienst voor container-gebaseerde applicaties;
• Geautomatiseerde voorziening van load balancers met on-demand cloud-native ervaring;
• Vereenvoudigde operations met zichtbaarheid van applicaties en inzicht in prestaties;
• Elastische opschaling van load balancers en back-end applicatieservers op basis van realtime verkeersgegevens.
“Microsoft Azure geeft ons een geschikt platform waarmee cloud-gebaseerde digitale ervaringen worden gerealiseerd met de Adobe Experience Cloud”, aldus Brandon Pulsipher, Vice President Product Technical Operations bij Adobe Systems. “Avi Networks verzorgt een betrouwbare en veilige uitrol van onze applicaties en speelt een belangrijke rol in onze adoptie van het Azure Cloud-platform.”

“Het Avi Vantage Platform zet een nieuwe standaard voor de uitrol van applicaties”, stelt Murali Basavaiah, Co-founder en Vice President of Engineering bij Avi Networks. “De integratie van ons platform met Microsoft Azure stelt organisaties wereldwijd in staat applicaties met zekerheid te migreren. Daarbij maken ze gebruik van de flexibiliteit en de rijke diensten van Azure in combinatie met de elasticiteit, veiligheid en intelligentie van het Avi Vantage Platform.”

Corey Sanders, Director Microsoft Azure Compute bij Microsoft Corp. voegt toe: “We zijn enthousiast over de samenwerking met Avi Networks en helpen Adobe het bereik van haar Experience Cloud-oplossingen te vergroten. Avi’s diensten op het gebied van smart load balancing, web application firewall en elastische diensten integreren naadloos met Azure en bieden geavanceerde ervaringen gericht op applicatieprestaties, security en gebruikersgemak.”

Avi Networks levert een elastisch, software-defined platform voor applicatienetwerkdiensten. Het platform kan binnen enkele seconden worden geïmplementeerd in elk datacenter en iedere cloud. Avi’s gedistribueerde data-plane, die per app kan worden ingezet, wordt centraal beheerd middels een interface.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-20T13:41:15.000Z Avi Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.