Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Somtoday verwelkomt 26.000 leerlingen van LVO

Na een uitgebreid aanbestedingstraject heeft het Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) gekozen voor het leerlingadministratiesysteem Somtoday, dat wordt ontwikkeld door Topicus.Education. Maar liefst zeventien scholen met 3.000 medewerkers en 26.000 leerlingen zullen binnenkort op Somtoday zijn aangesloten.

Met LVO haalt ICT-bedrijf Topicus.Education een ambitieuze schoolorganisatie binnen die gelooft in de kracht van technologie om onderwijs op maat te realiseren. Het profiel van LVO sluit daarmee naadloos aan bij de wens van Somtoday om onderwijs op maat te realiseren voor alle leerlingen van Nederland.

De komende maanden werkt een team van Somtoday in nauwe samenwerking met medewerkers van LVO aan het invoeren van de gegevens van alle leerlingen en medewerkers in Somtoday.

‘Ons team heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het omzetten van data van Magister naar Somtoday. Die kennis kunnen we nu inzetten bij het inrichten van een omgeving voor de 17 locaties van LVO’, aldus Erik Dikkers van Topicus.Education

Somtoday is een product van Topicus.Education. Topicus.Education is met ParnasSys en Somtoday marktleider op het gebied van leerlingadministratie en -volgsystemen in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-23T15:32:34.000Z Topicus


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.