Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Webshop starten is kinderspel

Tegenwoordig is het starten van een webshop kinderspel. Zo'n tien jaar geleden kon niemand bedenken dat dit ingewikkelde proces zo gemakkelijk en efficiënt kan verlopen. Als zelfs kinderen een webshop kunnen bouwen, dan liggen hier nog volop mogelijkheden voor startende ondernemers.

Tegenwoordig is het starten van een webshop kinderspel. Dit vertelt Sergej Dergatsjev van Online Solutions Group BVBA. 

Een tienjarige jongen uit Berchem heeft een online shop geopend nadat hij ontdekte hoe lastig het is om een speedcube te kopen in Antwerpen. Denis Dergatsjev heeft daarom een eigen webshop gebouwd, namelijk breinbrekers.be. De technologie van SaaS providers in de cloud ontwikkelt zo snel, dat het ook toegankelijk is voor kinderen. Denis heeft de webshop dan ook volledig zelf gebouwd, de prijzen bepaald en inmiddels zijn eerste stappen gezet als het gaat om marketing. Social media platformen zoals Facebook heeft hij namelijk zelf geïntegreerd. Alleen tijdens het kiezen van een domeinnaam heeft hij hulp gekregen van volwassen mensen. De betaling moest namelijk worden gedaan met een creditkaart en die heeft hij (nog) niet. 

Producten toevoegen, een webshop integreren met social media, het publiceren van advertenties, het werkt allemaal eenvoudig en snel. Een webshop eigenaar kan de voorverkoop online organiseren of een webshop financieren met crowdfunding. Ideaal wanneer de bestellingen van ver komen of als de levering te veel tijd vraagt. Bij een goede niche is de kans op slagen vrijwel 100 procent. Tegen een bedrag van zo'n 50 euro per maand, krijgt webshopbouwers een uitstekend verkoopplatform met professionele e-mail, een office pakket, een gebruiksvriendelijk CRM-systeem en zo nodig een factureringssysteem. Dit all-in-one pakket met een laag prijskaartje, staat voor 100 procent online garantie en stabiliteit. 

Volwassenen worden door VDAB geholpen met microkredieten. Een webshop starten en geld verdienen is dus eenvoudiger dan ooit. Zo'n tien jaar geleden kon niemand bedenken dat dit ingewikkelde proces zo gemakkelijk en efficiënt kan verlopen. Als zelfs kinderen een webshop kunnen bouwen, dan liggen hier nog volop mogelijkheden voor startende ondernemers. https://www.vdab.be/magezine/04-2018/lening

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-21T17:21:37.000Z Online Solutions Group BVBA


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.