Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VanRoey.be opent Experience Center in Geel

Om als onderneming concurrentieel te blijven in een globale economie, is omarmen van nieuwe technologieën pure noodzaak. Voor veel ondernemers is het echter koffiedik kijken wat die nieuwigheden nu concreet voor hun bedrijf kunnen betekenen. Om hier antwoord op te bieden, opende VanRoey.be vanavond een digitaal Experience Center aan de Antwerpseweg in Geel. Meer dan 50 ondernemers verworven alvast meer inzicht tijdens de feestelijke opening.

Ontmoetingsplek voor digitale ondernemers

De boodschap tijdens de officiële opening was duidelijk: wie in deze digitale economie zijn boterham wil blijven verdienen, kan niet langer rekenen op verouderde processen. Data is het nieuwe goud en vormt de basis voor een intelligentere bedrijfsvoering. In het Experience Center speelt VanRoey.be in op actuele thema’s zoals de digitale werkplek, het omtoveren van industriële machines tot intelligente IoT-apparaten en het belang van Smart Connectivity & Security. Dit alles om tot efficiëntere werkmethodes te komen of om sneller in te kunnen spelen op de eisen van de klant.

VanRoey.be krijgt hierbij de ondersteuning van enkele toonaangevende technologiebedrijven zoals Microsoft, Telenet, Advantech, HP en CTOUCH. Het was dan ook Didier Ongena, Managing Director bij Microsoft BeLux die het Experience Center officieel opende. Tijdens zijn lezing benadrukte hij het belang van digitalisering en de rol van VanRoey.be hierin als Gold Partner.

Een blik op de toekomst in een huiselijke sfeer

De sfeer is gemoedelijk en de luchtige inrichting ademt openheid en transparantie. “Een bewuste keuze”, zo zegt General Manager Pat Van Roey. “ICT raakt steeds meer verweven in de kernactiviteiten van een bedrijf. Door de opkomst van artificiële intelligentie en slimme internet-geconnecteerde sensoren, vragen heel wat van onze klanten zich af wat IoT voor hen kan betekenen. In een ongedwongen kader bieden we een helder zicht in deze toekomstgerichte oplossingen, zodat ze zelf kunnen ervaren waar deze het verschil gaan maken voor hun business. We doen dit aan de hand van workshops, events of opleidingen, maar stellen onze ruimtes ook ter beschikking aan organisaties die nood hebben aan een innovatieve opleiding- of eventruimte.”

Bij een drankje aan de gezellige bar werd nog duchtig nagekaart. De huiselijke atmosfeer nodigde uit tot brainstorming en vele ondernemers keerden geïnspireerd en vol nieuwe ideeën huiswaarts.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-06T08:11:15.000Z VanRoey.be


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.