Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight koopt Franse Microsoft cloud specialist

Insight Enterprises (NASDAQ: NSIT), wereldwijd integrator van Insight Intelligent Technology Solutions™, heeft de overname aangekondigd van het Franseconsultancy- en dienstenbureau vNext. vNext is marktleider op het gebied van digitale consultancydiensten en managed services en is gespecialiseerd in Microsoft Cloud-oplossingen.

De overname van vNext versterkt ook de Microsoft Cloud Solutions expertise van Insight België. De consultants van vNext kunnen ook ingezet worden om Belgische klanten te adviseren over en begeleiden bij Microsoft Cloud projecten. 

Insight biedt geavanceerde technologische oplossingen voor bedrijven. Door de overname van vNext bereidt Insight zijn capaciteit uit voor het leveren van consultancy- en implementatiediensten om zijn klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Insight zal zijn klanten gericht blijven helpen om hun werknemers met elkaar te verbinden en hun manier van werken te transformeren. Het levert daartoe datacenter- en clouddiensten om bedrijven wendbaar te maken en consultancydiensten om bedrijfstransformatie mogelijk te maken.

vNext is opgericht in 2010 en wordt door Microsoft erkend als een toonaangevende Cloud Service Provider en heeft de status van Gold Certified Partner Program bereikt. Het bedrijf heeft cloud-diensten en -oplossingen geïmplementeerd en beheerd voor grote tot middelgrote nationale en internationale klanten. Het vNext-team zal in het voorjaar van 2020 geleidelijk aan geïntegreerd worden in Insight France, waarbij een team van tweehonderd mensen – waaronder consultants en specialisten op het gebied van Microsoft-technologieën – zal gevormd worden.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-17T13:28:15.000Z INSIGHT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.