Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CoolProfs ondersteunt IRIS Group bij digitale transformatie met OutSystems

Utrecht – CoolProfs heeft voor IRIS Group, dienstverlener in facility management, op basis van het OutSystems-platform een nieuw modern systeem gebouwd om de operatie in goede banen te leiden. De nieuwe applicatie, genaamd WeWork, wordt dagelijks gebruikt voor het onboarden van nieuwe medewerkers, het verzamelen van personeelsgegevens en het maken van contracten en de planning. WeWork neemt administratieve last weg bij werknemers en zorgt daarmee voor meer efficiëntie en kostenbesparing. De applicatie is op het moderne OutSystems-platform gebouwd waardoor de benodigde integraties met andere systemen zoals het ERP-, payroll- en digitale kloksysteem, eenvoudig gerealiseerd zijn. Daarnaast kunnen er hierdoor snel nieuwe innovaties toegevoegd worden. CoolProfs ontwikkelt momenteel een mobiele applicatie voor de schoonmakers op locatie en bereidt zich daarnaast voor op het ontwikkelen van een portal voor klanten.

WeWork webapplicatie

Voor IRIS Group is WeWork het eerste agile multidisciplinaire project waarbij business en IT samen komen. Hiermee is de basis gelegd voor de verdere digitale transformatie van de organisatie. Er wordt gewerkt aan een worker-app waarmee schoonmakers onder andere via hun smartphone kunnen klokken, vakantie aan kunnen vragen en zich ziek kunnen melden. Daarnaast komt er een portal voor klanten met realtime data van welke schoonmaker er werkt en wat er is gedaan. Tot slot worden de mogelijkheden voor innovatieve add-ons onderzocht zoals chatbots en connecties met IoT-devices voor het leveren van premium diensten.

Vincent Delforce, director IT & digital: “Met Outsystems hebben we ons oude systeem vervangen en de basis gelegd voor onze digitale reis. Het geeft ons snelheid, behendigheid; een modern technisch platform. We kunnen ons concentreren op wat er moet worden gebouwd om waarde aan de business te leveren. Een snel en modern platform was cruciaal om in zo'n korte tijd van de papieren wereld naar de digitale wereld te gaan.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-02T09:40:58.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.