Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Low-code specialist Truewind betreedt de Benelux-markt

Truewind helpt organisaties bij het behalen van businessresultaten met geperfectioneerde CX/UI/UX

Utrecht Truewind betreedt de Benelux-markt om bedrijven te ondersteunen met het behalen van hun businessresultaten door middel van applicatieontwikkeling op basis van low-code. De wereldwijde leverancier van digitale oplossingen op basis van het OutSystems-low-codeplatform heeft al kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Brazilië en werkt onder andere voor organisaties in de zorg, bankensector, verzekeringssector, automotive en retail. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van een hoogwaardige customer en user experience (CX en UX), waarmee organisaties hun businessresultaten kunnen behalen. Truewind is inmiddels al werkzaam voor een aantal klanten in de Benelux, een regio waar de behoefte aan hoogwaardige onderscheidende applicaties significant blijft toenemen.

Expertise

Er zijn veel applicaties beschikbaar en de verwachtingen van gebruikers zijn torenhoog. Voor organisaties is het cruciaal dat een applicatie volgens verwachting werkt, veilig is en met alle moderne widgets is opgebouwd. Truewind is een strategische- en ontwikkelpartner, waarmee organisaties hun digitale transformatie versnellen met behulp van moderne, toekomstbestendige, veilige en gebruiksvriendelijke applicaties. Dit vereist een hoge mate van expertise, waar Truewind onder andere over beschikt dankzij het al twaalf jaar durende partnership met OutSystems en diverse specialisaties zoals UI/UX. Dankzij de UI/UX-expertise van Truewind ontstaat er een betere customer experience, waarmee organisaties de concurrentie een stap voor kunnen zijn. Tevens worden applicaties uitvoerig getest, wat onder andere bijdraagt aan de veiligheid. Doordat de kantoren van Truewind zich in diverse tijdszones bevinden, kunnen organisaties 24/7 terecht voor applicatiebeheer. Deze kennis en expertise hebben ze al voor diverse organisaties ingezet, waaronder BMW, Jerónimo Martins (waar Ahold onder andere aandeelhouder van is), KBC Bank en Randstad.

Kansen in de markt

Willem van Enter, Vice President OutSystems EMEA: “Truewind is een prestigieuze leverancier van digitale oplossingen en behoort niet voor niets tot onze meest ervaren partners. Door de focus op UI, UX en klanttevredenheid zullen zij zich ook in de Benelux onderscheiden. Ik ben blij dat Truewind ook de Benelux-markt gaat bestormen en bedrijven in deze regio gaat helpen bij het behalen van hun businessresultaten.”

Ruud Hochstenbach, verantwoordelijk voor business development van Truewind in de Benelux, sluit zich hierbij aan: “Ik ben er trots op dat ik de organisatie in de Benelux mag gaan vormgeven. Onze expertise zorgt ervoor dat we ook in een volwassen markt zoals de Benelux een verschil maken. Daarnaast blijft de vraag naar moderne applicaties toenemen waarbij de urgentie voor een goede UI en UX toeneemt. Ik kijk ernaar uit ook in deze regio applicaties te ontwikkelen die bijdragen aan het behalen van businessresultaten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-30T16:35:46.000Z Truewind


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.