Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems Cloud Innovation Summit presenteert de toekomst van low-code

OutSystems, ontwikkelaar van het meest gebruikte low-code platform ter wereld, kondigt vandaag het tweede jaarlijkse OutSystems Cloud Innovation Summit aan. Deze vindt virtueel plaats op 7 en 8 juni 2022. De Cloud Innovation Summit "Build it for Your Business" richt zich op leiders binnen de IT die een sterke samenwerking met hun klanten willen ontwikkelen om hun transformatiedoelen te bereiken.

Ontwikkelaars en IT-leiders horen geluiden uit de markt van cloud- en applicatie-ontwikkelingsexperts over het bouwen van bedrijfskritische applicaties die aansluiten bij de business vraagstukken van een bedrijf en hen helpt te transformeren. Tijdens het tweedaagse event delen onder andere leiders binnen AWS en OutSystems over hoe bedrijven hun ideeën kunnen omzetten in software en over de mogelijkheden van cloud en cloud-native development.

Het event bestaat uit meerdere sessies:

Business en Leadership Sessions: OutSystems en IT-managers die leiding geven aan grootschalige projecten delen oplossingen voor obstakels die een digitale transformatie belemmeren. Denk aan ontwikkelaarstalent, ontwikkelsnelheid en CX agility. Tijdens deze gesprekken geven zij inzicht in en tips over hoe met behulp van het OutSystems low-code ontwikkelplatform concurrentievoordeel behaald kan worden.

Future of Cloud-Native Development: Experts op het gebied van cloud-development vertellen meer over de toekomst van cloud-native applicaties, de kracht van microservices, containers, CI/CD en het DevOps-proces, en over hoe cloud-native development vorm krijgt in het OutSystems "Project Neo" - het aankomende OutSystems cloud-native platform.

Application Showcase - Customer Experience and Workplace Innovation: OutSystems presenteert bedrijfskritische applicaties gebouwd door klanten en hoe zij in staat waren om snel intuïtieve, schaalbare en veilige cloud applicaties te creëren.

‘How We Built This’ Lightning Talks: Tijdens deze sessie tonen OutSystems-ontwikkelaars demo’s van geavanceerde applicaties en de nieuwste projecten die op het OutSystems ontwikkelplatform zijn gebouwd.

Robson Grieve, CMO bij OutSystems: "Op de Summit laten we zien hoe high-performance low-code ontwikkeling resulteert in ongekend hoge niveaus van flexibiliteit, creativiteit en snelheid voor ontwikkelteams. Zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden om samen te werken aan projecten met teamleden verspreid over de gehele organisatie. Dit event is dan ook de gelegenheid om te zien hoe je cloud applicaties ontwikkelt die zeer schaalbaar en optimaal beveiligd zijn."

Voor meer informatie over de elf sessies, onder ander over de Nederlandse applicatie van WoningNet 'DĀK', en om u te registreren voor de OutSystems Cloud Innovation Summit, kunt u terecht op de evenementpagina.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-20T12:15:18.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.