Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI voegt draadloos printen toe aan gamma

OKI maakt de huidige kantooromgeving nog efficiënter door twee van haar populairste high-definition A4-kleurenprinters - de C332dn en MC363dn - te voorzien van een draadloze verbinding.

De compacte nieuwe C332dnw en MC363dnw van OKI zijn standaard draadloos, waardoor het hoogwaardig in-house afdrukken van een grote reeks materialen, van A6 tot banners van 1,3 m, nog eenvoudiger en sneller verloopt. De gemakkelijk in te stellen nieuwe draadloze afdrukfunctie is een verdere verbetering van de al geavanceerde aansluitmogelijkheden van deze innovatieve LED-apparaten. Kleine bedrijven kunnen hiermee hun merk een impuls geven en besparen op de kosten van uitbesteding.

De C332dnw brengt high-definition kleurenafdrukken van professionele kwaliteit binnen het bereik van desktopprinters - voor brieven, rapporten en opvallende documenten voor klanten. Net als bij de MC363dnw is mobiel afdrukken vanaf smartphones of tablets al mogelijk, omdat de printer geschikt is voor Google Cloud Print 2.0 en ook compatibel is met AirPrint van Apple Inc.

Ondertussen is de supersnelle MC363dnw een uitstekende multifunctionele A4-kleurenprinter met tal van innovatieve functies die tijd en geld besparen, en de productiviteit optimaliseren. High-definition kleurendruk voor professionele in-house documenten in combinatie met dubbelzijdig afdrukken, scan-, kopieer- en faxfuncties.

“We willen de efficiëntie voor klanten verder opvoeren door de kracht van onze innovaties op afdrukgebied”, aldus Patrick Arnou, General Manager OKI Benelux. “Draadloos is inmiddels een belangrijk aspect van de kantooromgeving in dynamische bedrijven. Daarom hebben we deze functionaliteit toegevoegd aan deze zeer veelzijdige en populaire printer.”

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-04T10:15:25.000Z OKI


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.