Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Meet the future prepared met de nieuwe SDW 5000

Het is tijd om kennis te maken met de toekomst van professionele communicatie: Audiospecialist Sennheiser heeft de SDW 5000 Serie gelanceerd, speciaal ontworpen voor de mobiele, samenwerkende werkplekken van vandaag en ontwikkeld met het oog op de toekomstige behoeften van bedrijven. De SDW 5000 helpt om de flexibiliteit en ervaring van zowel gebruikers als IT-managers te verbeteren, met een enkel headsetsysteem dat naadloos verbonden kan worden met meerdere apparaten en interfaces. Super-wideband geluid levert een spraakervaring die verder gaat dan de conventionele zakelijke standaarden, terwijl geavanceerde beveiligingsprotocollen de vertrouwelijkheid van gesprekken garanderen. De nieuwe SDW 5000 Serie, met uitstekende interoperabiliteit en intuïtieve, maar geavanceerde apparaatbeheermogelijkheden, helpt de werklast van drukke IT-managers effectief te verlichten.

De hedendaagse werkplek is vol van tegenstrijdigheden: Enerzijds streven bedrijven naar een steeds grotere flexibiliteit van zowel kantoren als medewerkers, terwijl een technologisch veeleisende generatie millennials aan invloed wint en gebruiksvriendelijkheid van zakelijke technologie eist. Tegelijkertijd streven IT-afdelingen ernaar de beveiligingsrisico's van een steeds groter aantal aangesloten apparaten af te dichten. Sennheiser's SDW 5000 Serie headsets zijn gemaakt om aan te sluiten bij deze complexe, snel veranderende wereld en bieden tegelijkertijd toekomstbestendige flexibiliteit en functies om ondernemingen te helpen zich aan te passen aan nieuwe vereisten en uitdagingen:

"Onze nieuwe SDW 5000-serie draadloze DECT-headsets is ontwikkeld om een probleemloze communicatie mogelijk te maken in moderne werkomgevingen", legt Andreas Bach, President van Sennheiser Communications A/S, uit. "De SDW 5000 Serie dient als professioneel communicatie- en samenwerkingscentrum voor personen en apparaten, en beantwoordt aan de toekomstige behoeften van moderne kantoormedewerkers, premium contactcentermedewerkers en IT-afdelingen. Gebruikers genieten van flexibele connectiviteit met meerdere apparaten, geweldig geluid in elke situatie en slimme, intuïtieve functies om de samenwerking in teams te verbeteren. Ook is de SDW 5000 Serie een goede zakelijk keuze en aantrekkelijk voor CEO's en CIO's met een toekomstbestendige oplossing die voldoet aan de hoge beveiligingsverwachtingen, naadloze interoperabiliteit en eenvoudige, krachtige mogelijkheden voor apparaatbeheer."

De toekomst van audio in zakelijke SDW 5000 headsets

De SDW 5000 Serie is voorzien van super-wideband audio, een nieuwe geluidsstandaard voor headset-communicatie, die ongekend levensechte gesprekken biedt met een significant natuurlijker, rijker geluidsbeeld en de geweldige Sennheiser-sound terwijl u naar muziek luistert. Naast een kristalheldere gesprekskwaliteit helpt de Sennheiser SDW 5000 Serie met een geluidsonderdrukkingssysteem met twee microfoons achtergrondgeluid te elimineren en de communicatie storingsvrij te houden. De eigen-spraakdetector helpt subtielere afleidingen tussen spraaksegmenten te onderdrukken om de gesprekservaring verder te verbeteren. Bovendien zorgt de High Density Wideband-modus voor een premium geluidskwaliteit in rumoerige omgevingen waar meerdere headsets tegelijk gebruikt worden.

Eén oplossing voor diverse behoeften en gebruikers

De nieuwe SDW 5000 Serie bestaat uit een strak, stijlvol basisstation en een headset met een keuze uit 3 draagstijlen (oorhaak, hoofdband en nekband) en biedt ongekende connectiviteit en flexibiliteit. Alle SDW 5000 headsets bieden geavanceerde functies, zoals het combineren/opsplitsen van gesprekken, en zijn UC-geoptimaliseerd en -gecertificeerd voor Skype for Business. Dankzij drievoudige connectiviteit kan het basisstation via de Bluetooth-dongle verbonden worden met pc's en bureautelefoons, mobiele telefoons en tablets.

Het basisstation kan naast SDW 5000 Serie headsets ook worden aangesloten op andere bedrade en Bluetooth Sennheiser-headsets of een speakerphone (via de USB-poort). De SDW 5000 Serie kan met zijn superieure flexibiliteit worden aangepast aan een breed scala aan kantoor- en gebruikersbehoeften.

Gemoedsrust met verbeterde veiligheid en moeiteloos apparaatbeheer

De SDW 5000 Serie van Sennheiser is een van de veiligste oplossingen die momenteel beschikbaar zijn: Dankzij het gebruik van geavanceerde beveiligingsprotocollen blijven zakelijke gesprekken vertrouwelijk. De headset biedt tevens functies als beveiligd koppelen, 128-bits authenticatiesleutels en DECT-beveiligingscertificering. Daarnaast is het mogelijk om de USB-poort, gesprekken samenvoegen en meerdere headset-conferenties desgewenst uitgeschakeld worden in omgevingen met een hoge mate van beveiliging.

Voor moeiteloos, gecentraliseerd apparaatbeheer heeft Sennheiser HeadSetup™ Pro Manager ontwikkeld. Het kan IT-managers kostbare tijd en middelen besparen. Door middel van de cloudgebaseerde IT-beheeroplossing kunt u altijd en overal instellingen van de SDW 5000 en andere Sennheiser-apparaten volgen, bewaken, bijwerken en configureren via één gebruiksvriendelijk dashboard.

Slimme functies voor grotere productiviteit

De reeks slimme functies van de SDW 5000 bieden een veel grotere gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt voor een probleemloze samenwerkings- en communicatie-ervaring voor een grotere productiviteit. De headset heeft een ingebouwde bewegingssensor. Deze biedt niet alleen geavanceerde gespreksbediening via het basisstation, maar zorgt ook voor automatische besturing van oproepen, d.w.z. het beantwoorden van oproepen door de headset simpelweg op te pakken. Het headsetsysteem maakt tevens dagelijkse interacties eenvoudiger. Zo is de headset voorzien van een bezetlampje en een optioneel extern bezetlampje, zodat collega's weten wanneer iemand in gesprek is, aangezien de status automatisch wordt gesynchroniseerd met de Skype for Business-toepassing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-15T13:43:40.000Z Sennheiser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.